RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 01
Додати матеріал

Акторський склад «Від заходу до світанку» розпущений

Телемережа El Rey Network розпустила акторський склад серіалу "Від заходу до світанку", хоча офіційне рішення про подальшу долю надприродної драми ще не прийнято. Про це повідомляє видання The Wrap.

Контракти з акторами закінчуються по завершенні третього сез ... Читати далі »

Переглядів 970 | Коментарів 0 Продовження

Fox замовив повний другий сезон «Люцифера»

Канал Fox замовив додаткові дев'ять епізодів до другого сезону серіалу "Люцифер". Таким чином, повний сезон буде складатися з 22-х серій. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Серіал виконавчого продюсера Джеррі Брукхаймера заснований на персонажах, створених Нілом ... Читати далі »

Переглядів 722 | Коментарів 0 Продовження

Walt Disney зніме повнометражний фільм про Білосніжку

Студія Walt Disney має намір поповнити список повнометражних ігрових версій своїх класичних анімаційних фільмів. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, на черзі історія головної героїні відомої казки братів Грімм - Білосніжки.

Адаптацією цієї історії займеться Ерін Крессіда Вілсон, автор сценарію трилера "Дівчина в поїзді". Очікується, що в картині прозвучать знайомі глядачам музичні композиції з оригінального мультфільму 1 ... Читати далі »

Переглядів 763 | Коментарів 0 Продовження

Фільм «Флеш» знову залишився без режисера

Повнометражний фільм студії Warner Bros. "Флеш", заснований на серії популярних коміксів про супергероя, знову позбувся режисера. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, проект покинув режисер Рік Фамуйіва. В якості причини вказуються "творчі розбіжності" з керівництвом студії.

"Коли Warner Bros. і DC запропонували мені режисерський пост" Флеша ", я був надзвичайно щасливий можливості стати частиною ... Читати далі »

Переглядів 756 | Коментарів 0 Продовження

Paramount оштрафована через «Трансформерів 4»

Кіностудія Paramount Pictures і її китайські партнери, які брали участь у створенні фантастичного фільму "Трансформери 4: Епоха винищення" оштрафовані на два мільйони юанів (близько 300 тисяч доларів) за порушення умов контракту з туристичною компанією Wulong Karst Tourism. Як повідо ... Читати далі »

Переглядів 775 | Коментарів 0 Продовження

Дебора Енн Уолл і Симона Міссік зіграють в «Захисниках»

Marvel Entertainment підтвердила участь ще двох актрис в майбутньому міні-серіалі "Захисники". В образі знайомих по попередніх супергероїчних шоу Marvel і Netflix персонажів - Карен Пейдж і Місті Найт - в серіалі з'являться Симона Міссік і Дебора Енн Уолл. Остання також знімається в спін-оффі " ... Читати далі »

Переглядів 806 | Коментарів 0 Продовження

Майкл Фассбендер зіграє двох роботів у фільмі «Чужий: Заповіт»

Майкл Фассбендер зіграє у фантастичному фільмі "Чужий: Заповіт" не одного, а відразу двох андроїдів. Як повідомляє ресурс Alien Covenant, таку заяву зробив сам актор в інтерв'ю виданню The Irish Times. "Не знаю, чи дозволено мені це сказати, але я зіграю двох роботів - Уолтера і Девіда. Я вважаю дуже правильним рішення Рідлі Скотта повернути в проект ДНК першого фільму, його хоррор-складову. Але за розмахом він ближче до" ... Читати далі »

Переглядів 741 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |