RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 24 » Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»
00:06
Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»
У доступному для огляду майбутньому студія Marvel не має наміру вступати з колегами з FOX в переговори з приводу спільної експлуатації коміксів, як це було у випадку з Sony Pictures. Природно, мова йде в першу чергу про "Людей Ікс". Про це розповів в розлогому інтерв'ю виданню Variety глава Marvel Studios Кевін Фейдж.

"Ми не розглядаємо таку можливість на даному етапі. У нас достатньо фільмів, щоб завантажити наші потужності на кілька життів вперед", - сказав він. Відзначимо, що раніше стало відомо, що Marvel має намір розвивати кіновсесвіт, заснований на іншій серії коміксів про мутантів - "Нелюди". Компанія планує зняти телевізійний серіал, частина епізодів якого демонструватимуться в кінотеатрах IMAX. Надалі можливо і створення повнометражних екранізацій.

Восени 2015 року повідомлялося про готовність Marvel випустити серію коміксів "Extraordinary X-Men", в якій субстанція, що наділяє силою нелюдів виявиться згубною для земних мутантів і повністю стерилізує їх.



Останнім на момент написання даної замітки фільмом, дія якого відбувається у всесвіті Людей Ікс, стала картина "Люди Ікс: Апокаліпсис". Її касові збори виявилися істотно меншими попередніх екранізацій - 543 мільйони доларів.
Переглядів: 17073 | Додав: Elnino | Теги: Fox, новини, Marvel, Кевін Фейдж, Люди ікс | Рейтинг: 4.3/11
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6091
Міні чат
200
Copyright © 2015 |