RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 1 » Акторський склад «Від заходу до світанку» розпущений
21:53
Акторський склад «Від заходу до світанку» розпущений
Телемережа El Rey Network розпустила акторський склад серіалу "Від заходу до світанку", хоча офіційне рішення про подальшу долю надприродної драми ще не прийнято. Про це повідомляє видання The Wrap.

Контракти з акторами закінчуються по завершенні третього сезону, фінал якого відбудеться 1 листопада 2016 року. Телемережа прийняла рішення не продовжувати контракти, проте, вірогідність, що наступний сезон буде знято, ще існує. У разі, якщо телемережа захоче продовжити серіал на четвертий сезон, він буде знятий за участю тих же акторів. Офіційне оголошення буде зроблено на початку 2017 року.



У серіалі, який є ремейком однойменного повнометражного фільму Роберта Родрігеса 1996 року, головні ролі виконують Ді Джей Котрона, Зейн Холц, Ейса Гонсалес, Джессі Гарсіа, Медісон Девенпорт, Брендон Су Ху і Джейк Бьюзі.
Виробництвом "Від світанку до заходу" займалася студія Miramax спільно з Rodriguez International Pictures, FactoryMade Ventures і Sugarcane Entertainment.

Обов'язки виконавчих продюсерів ділили між собою Родрігес, Джон Фогельман, Крістіна Патва, Зенн Дівайн і сценарист Хуан Карлос Кото, який є шоураннером серіалу.

На момент написання замітки Роберт Родрігез зайнятий роботою над майбутнім повнометражним проектом "Бойовий ангел", який вийде в прокат в 2018 році.
Переглядів: 971 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, акторський склад, новини, El Rey Network, Від Заходу до світанку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |