RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 1 » Фільм «Флеш» знову залишився без режисера
13:29
Фільм «Флеш» знову залишився без режисера
Повнометражний фільм студії Warner Bros. "Флеш", заснований на серії популярних коміксів про супергероя, знову позбувся режисера. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, проект покинув режисер Рік Фамуйіва. В якості причини вказуються "творчі розбіжності" з керівництвом студії.

"Коли Warner Bros. і DC запропонували мені режисерський пост" Флеша ", я був надзвичайно щасливий можливості стати частиною дивовижного світу персонажів, яких я любив з дитинства, і яких люблю досі. Для мене було справжнім задоволенням працювати з Езрою Міллером, феноменальним молодим актором. я запропонував свій варіант картини, заснований на моїх ідеях, моєму уявленні про гумор і моїм серцем. Звичайно, я розчарований тим, що ми не змогли узгодити наші уявлення про фільм, але я дуже вдячний за надану мені можливість ", - йдеться в офіційній заяві режисера з цього приводу.



Нагадаємо, що це вже не перший випадок незгоди постановників до вимог керівництва Warner Bros. У квітні 2016 року від участі в цьому ж проекті відмовився Сет Грем-Сміт. В якості причини також називають не уточнені "творчі розбіжності".

Фільм "Флеш" повинен вийти в прокат в березні 2018 року.
Переглядів: 757 | Додав: Elnino | Теги: Рік Фамуйіва, DC, екранізація, новини, фільм, комікси, 2018, флеш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |