RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 1 » Walt Disney зніме повнометражний фільм про Білосніжку
13:33
Walt Disney зніме повнометражний фільм про Білосніжку
Студія Walt Disney має намір поповнити список повнометражних ігрових версій своїх класичних анімаційних фільмів. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, на черзі історія головної героїні відомої казки братів Грімм - Білосніжки.

Адаптацією цієї історії займеться Ерін Крессіда Вілсон, автор сценарію трилера "Дівчина в поїзді". Очікується, що в картині прозвучать знайомі глядачам музичні композиції з оригінального мультфільму 1937 року випуску. Терміни робіт і можливий прокатний графік на момент написання даної замітки не уточнювалися.



Нагадаємо, що "Білосніжка і сім гномів" студії Walt Disney став першим повнометражним анімаційним проектом в історії кінематографа. Мультфільм був відзначений почесною нагородою Американської Кіноакадемії і досі вважається одним з найвідоміших і успішних. Його касові збори були величезними для свого часу - 184 мільйони доларів при виробничому бюджеті всього в 1,5 мільйона доларів.

Надалі інші студії неодноразово намагалися екранізувати казку братів Грімм, але в основному безуспішно. Так, в 2012 році був випущений фільм "Білосніжка: Помста гномів", що зібрав в прокаті всього 170 мільйонів доларів при вартості в 85 мільйонів доларів.
Переглядів: 765 | Додав: Elnino | Теги: Walt Disney зніме повнометражний фі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |