RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 27
Додати матеріал

Метт Райан повернеться до образу Джона Костянтина

Фанати Метта Райана і його Джона Костянтина отримають можливість якщо не побачити вживу улюбленого персонажа на екрані, то, по крайній мірі, почути його голос. Як повідомляє видання ComicBook, Райан повернеться до образу свого героя з серіалу NBC "Костянтин" в анімаційному фільмі "Justice League Dark".

Новина про кастинг була анонсована в ролику до "Justice League Dark", що супроводжував реліз мультфільму " ... Читати далі »

Переглядів 853 | Коментарів 0 Продовження

«Поворот»: революція завершиться в четвертому сезоні

Революція на каналі AMC ще не закінчилася, але вже близька до фіналу. Керівництво телемережі офіційно продовжило історичну драму «Поворот» (TURN) на четвертий сезон, який, на жаль, стане для серіалу останнім. Історія Ейба Вудхалла, який разом з товаришами організував шпигунську орга ... Читати далі »

Переглядів 1051 | Коментарів 0 Продовження

Оголошено попередні дані про збори «Джейсона Борна»

Стали відомі попередні дані про стартові збори фільму "Джейсон Борн", яким планується перезавантажити популярну колись франшизу. Як стверджує видання The Wrap з посиланням на свої джерела, бойовик може заробити в перші вихідні в Північній Америці 60 мільйонів доларів.

Сама студія ... Читати далі »

Переглядів 722 | Коментарів 0 Продовження

Джесіку Честейн покликали в екранізацію гри «Tom Clancy's The Division»

Популярна голлівудська актриса Джесіка Честейн веде переговори про участь в екранізації відеогри "Tom Clancy`s The Division". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter. Якого саме персонажа запропоновано зіграти актрисі, не уточнюється.

Нагадаємо, що головну роль у проекті, який курирує студія Ubisoft Motion Pictures, погодився зіграти Джейк Джилленхол. Він також буде виконувати роботу продюсера проекту, ... Читати далі »

Переглядів 691 | Коментарів 0 Продовження

Жертвою Нігана можуть стати два героя серіалу

"Ходячі мерці" можуть розпрощатися відразу з двома членами групи Ріка, якщо нова фанатська теорія підтвердиться на початку сьомого сезону зомбі-драми каналу AMC. Про це повідомляє видання The Wrap. Увага, далі можливі спойлери.

Беручи до уваги зміст першого трейлера до сьом ... Читати далі »

Переглядів 710 | Коментарів 0 Продовження

«Гра престолів» стала найпопулярнішим серіалом Comic-Con 2016

За підсумками фестивалю Comic-Con 2016, на якому традиційно проводилися зустрічі з творцями фільмів і серіалів, компанія ListenFirst Media підрахувала рівень глядацького інтересу до того чи іншого проекту, що рекламувався на фестивалі. При обробці даних враховувався сумарний обсяг офіційних згадок хештегів і перегляди в Вікіпедії.

За підсумками отриманих даних (без урахування Twitter) вийшла наступна картина щодо телевізійних проектів, і був визначен ... Читати далі »

Переглядів 638 | Коментарів 0 Продовження

«Загін самогубців» став найпопулярнішим фільмом Comic-con 2016

За підсумками  традиційного фестивалю Comic-con 2016 що проходив в Сан-Дієго був складений рейтинг найбільш обговорюваних в мережі кінопроектів. Перше місце з великим відривом зайняв фільм "Загін самогубців", заснований на популярній серії коміксів компанії DC.

Так, якщо за тиждень ... Читати далі »

Переглядів 797 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |