RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 27 » Джесіку Честейн покликали в екранізацію гри «Tom Clancy's The Division»
16:25
Джесіку Честейн покликали в екранізацію гри «Tom Clancy's The Division»
Популярна голлівудська актриса Джесіка Честейн веде переговори про участь в екранізації відеогри "Tom Clancy`s The Division". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter. Якого саме персонажа запропоновано зіграти актрисі, не уточнюється.

Нагадаємо, що головну роль у проекті, який курирує студія Ubisoft Motion Pictures, погодився зіграти Джейк Джилленхол. Він також буде виконувати роботу продюсера проекту, у якого на момент написання даної замітки ще не було сценариста і режисера. Ubisoft Motion Pictures ще не вибрала голлівудського мейджора, готового розділити фінансовий тягар і відповідати за прокат картини як на батьківщині, так і за межами Північної Америки.



Гра "Tom Clancy`s The Division", що представляє собою шутер від третьої особи, була розроблена Ubisoft в співпраці зі студією Red Storm Entertainment і випущена для PC і консолей PlayStation 4 і Xbox One в 2016 році. Події відбуваються в постапокаліптичному світі, що пережив глобальну пандемію. Агенти Strategic Homeland Division борються на вулицях Нью-Йорка з кримінальними угрупованнями і прагнуть встановити причину апокаліпсису. Гра була високо відзначена критиками і користувачами.
Переглядів: 699 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Tom Clancy's The Division, Джесіку Честейн, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |