RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 27 » «Загін самогубців» став найпопулярнішим фільмом Comic-con 2016
09:47
«Загін самогубців» став найпопулярнішим фільмом Comic-con 2016
За підсумками  традиційного фестивалю Comic-con 2016 що проходив в Сан-Дієго був складений рейтинг найбільш обговорюваних в мережі кінопроектів. Перше місце з великим відривом зайняв фільм "Загін самогубців", заснований на популярній серії коміксів компанії DC.

Так, якщо за тиждень до фестивалю інформаційні матеріали з хештегом, що мають відношення до картини, були опубліковані в Мережі 342 тисячі разів, то вже під час Comic-con таких матеріалів виявилося 548 тисяч, тобто приріст склав близько 60 відсотків.



На другому місці опинився фільм "Стартрек 3: Нескінченність", для якого аналогічне співвідношення склало 169 тисяч до 426 тисяч з приростом в 151 відсоток. А третє місце рейтингу дісталося картині "Чудо-жінка" з результатом 50 тисяч згадувань до 366 тисяч. Відзначимо, що під час фестивалю відбулася прем'єра трейлера "Чудо-жінки", тому настільки сильний сплеск інтересу до проекту можна зрозуміти.

Також нагадаємо, що "Загін самогубців" був найбільш обговорюваним кінопроектом літнього сезону в соціальних мережах. Експерти вважають, що він може стартувати в Північній Америці з новим рекордом серпня, заробивши в прем'єрні вихідні понад 100 мільйонів доларів. У картині знімалися Марго Роббі, Кара Делевінь, Бен Аффлек, Скотт Іствуд, Вілл Сміт, Джаред Лето, Алісса Веніс, Джоел Кіннаман, Джей Кортні і інші актори.
Переглядів: 799 | Додав: Elnino | Теги: 2016, DC, comic-con, фільм, новини, Загін самогубців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |