RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 22
Додати матеріал

«Хроніки Франкенштейна» продовжені на другий сезон

Канал ITV не дозволить Шону Біну в черговий раз загинути на екрані - керівництво британської телемережі офіційно оголосило про те, що детективна драма «Хроніки Франкенштейна» (The Frankenstein Chronicles) повернеться з другим сезоном.

Надихнувшись класичним романо ... Читати далі »

Переглядів 722 | Коментарів 0 Продовження

CBS оголосив дати повернення гавайських поліцейських і Холмса

Керівники ефірних каналів Америки продовжують радувати багатомільйонну глядацьку аудиторію розкладами прем'єр серіалів в телесезоні 2016-2017 років. Цього разу черга дійшла до мережі CBS, яка назвала дати повернення на екрани таких своїх хітів, як «Поліція Гаваїв» (Hawaii Five-0) і «Елементарно» (Elementary).

Як повідомляє The Hollywood Reporter, сьомий сезон « ... Читати далі »

Переглядів 613 | Коментарів 0 Продовження

Виконавиця ролі Чудо-Жінки отримала роль в серіалі «Супердівчина»

Лінда Картер, супергероїня з серіалу 70-х "Чудо-жінка", отримала повторювану роль у другому сезоні телекоміксу каналу The CW "Супердівчина". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Картер зіграє президента Сполучених Штатів і вперше з'явиться в третьом ... Читати далі »

Переглядів 786 | Коментарів 0 Продовження

Зіркам «Гри престолів» збільшили гонорар в фінальних сезонах шоу

Фентезійна драма каналу HBO "Гра престолів", лауреат премії "Еммі 2015», є культурним феноменом, який завойовує високі рейтинги і критику. І зірки серіалу поділяють успіх шоу. За відомостями джерел видання Deadline, провідні актори отримали значну надбавку до своїх гонорарів за ... Читати далі »

Переглядів 701 | Коментарів 0 Продовження

Брайан Кренстон зіграє Зордона в «Могутніх рейнджерах»

В акторському складі фантастичного фільму "Могутні рейнджери", заснованого на однойменнму телевізійному серіалі початку 90-х років, відбулося чергове значне поповнення. До нього приєднався Брайан Кренстон ("Полювання на роботу"), якому належить зіграти наставника юних супергероїв ... Читати далі »

Переглядів 763 | Коментарів 0 Продовження

Джим Керрі зіграє в екранізації хоррор-коміксу

Популярний голлівудський комік Джим Керрі зіграє головну роль у фільмі за мотивами хоррор-коміксу під назвою "Алістер Аркейн", який збирається знімати режисер Елай Рот. Про це повідомляє видання The Holywood Reporter.

Сюжет оригіналу, створеного Стівом Найлсом і Бріном Бернсом в 2004 році, будується навколо ведучого нічного телевізійного шоу Алістера Гріна, який після одного невдалого експерименту постає перед судом. Процес руйнує його житт ... Читати далі »

Переглядів 690 | Коментарів 0 Продовження

Warner Bros. покаже найбільшого Кінг Конга

У фантастичному фільмі "Кінг Конг: Острів черепа" глядачам належить побачити найбільшого Конга з усіх, які коли-небудь з'являлися на екранах. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, про це розповів під час презентації студії Warner Bros. в рамках виставки CineEurope постановник картини Джордан Вот-Робертс.

"Це буде найбільший Конг. Не три метри, і не десять футів, не тридцять футів, але не менше 100 футів зросту&quo ... Читати далі »

Переглядів 651 | Коментарів 0 Продовження

Netflix екранізує знаменитий роман «Вона ж" Грейс"»

Потоковий сервіс Netflix об'єднається з компанією Halfire Entertainment і канадською громадською телемережею CBC для адаптації роману Маргарет Етвуд "Вона ж" Грейс "" ( "Alias ​​Grace") про канадську вбивцю в форматі шестигодинного міні-серіалу. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

В опублікованій в 1996 році книзі розповідається про Грейс Маркс, бідну молоду ірландську іммігрантку в Канаді, яка працює п ... Читати далі »

Переглядів 680 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |