RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 22 » Брайан Кренстон зіграє Зордона в «Могутніх рейнджерах»
17:11
Брайан Кренстон зіграє Зордона в «Могутніх рейнджерах»
В акторському складі фантастичного фільму "Могутні рейнджери", заснованого на однойменнму телевізійному серіалі початку 90-х років, відбулося чергове значне поповнення. До нього приєднався Брайан Кренстон ("Полювання на роботу"), якому належить зіграти наставника юних супергероїв Зордона.

Про це сам актор повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter. "Із задоволенням зіграю Зордона в" Могутніх рейнджерах ". Як ви думаєте, в честь кого назвали Блакитного рейнджера Біллі Кренстона?", Написав він. Пізніше ця інформація була підтверджена на офіційній сторінці проекту в Twitter.



Нагадаємо, що американський серіал був створений на основі японського. У центрі сюжету група молодих людей, які стають супергероями в різнокольорових костюмах, кожен з яких володіє певними здібностями. Під керівництвом інопланетного мудреця Зордона вони об'єднуються в команду, щоб боротися з силами зла. У своїх боях вони часто використовують схожих на різних тварин роботів, які, з'єднуючись, можуть утворювати величезну бойову машину.

У картині також зніматимуться Елізабет Бенкс, Наомі Скотт, Беккі Г., Арджил Сайлер, Луді Лін, Дакр Монтгомері, Теніс Долмен і інші актори. У прокат вона буде випущена в березні 2017 року.
Переглядів: 760 | Додав: Elnino | Теги: Зордон, кіно, Брайан Кренстон, новини, Могутні рейнджери | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |