RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 22 » Виконавиця ролі Чудо-Жінки отримала роль в серіалі «Супердівчина»
19:01
Виконавиця ролі Чудо-Жінки отримала роль в серіалі «Супердівчина»
Лінда Картер, супергероїня з серіалу 70-х "Чудо-жінка", отримала повторювану роль у другому сезоні телекоміксу каналу The CW "Супердівчина". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Картер зіграє президента Сполучених Штатів і вперше з'явиться в третьому епізоді другого сезону. Продюсери серіалу Грег Берланті і Ендрю Крейсберг під час трансляції першого сезону говорили, що мріяли залучити актрису до роботи над серіалом з самого початку, однак, сторони не змогли врегулювати знімальний графік. "Ми зробимо це в наступному році", - пообіцяв тоді Крейсберг.



Шоураннер "Супердівчини" Елі Адлер по завершенні першого сезону, зізналася, що участь Картер в супергероїчній драмі буде для них "великою честю".

Для Картер роль в "Супердівчині" буде першою на телебаченні за останні роки. У 2013 році вона з'явилася в гостьовій ролі самої себе в сіткомі "Два з половиною чоловіки". Раніше, в 2007 році, Картер зіграла Мойру Салліван в серіалі "Таємниці Смолвіля". Актриса здобула популярність знявшись в головній ролі в серіалі "Чудо-жінка", що проіснував три сезони в кінці 70-х.

Нагадаємо, що Тайлер Хеклін отримав роль знаменитого кузена Супердівчини (Мелісса Беноіст) і з'явиться на самому початку другого сезону, прем'єра якого відбудеться 10 жовтня 2016 року у каналі The CW.
 
Переглядів: 790 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, DC, нвоини, Чудо-жінка, Супердівчина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |