RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 22 » Зіркам «Гри престолів» збільшили гонорар в фінальних сезонах шоу
17:18
Зіркам «Гри престолів» збільшили гонорар в фінальних сезонах шоу
Фентезійна драма каналу HBO "Гра престолів", лауреат премії "Еммі 2015», є культурним феноменом, який завойовує високі рейтинги і критику. І зірки серіалу поділяють успіх шоу. За відомостями джерел видання Deadline, провідні актори отримали значну надбавку до своїх гонорарів за участь у фінальній главі саги.

Пітер Дінклейдж (Тіріон Ланністер), Кіт Харінгтон (Джон Сноу), Лена Хеді (Серсея Ланністер), Емілія Кларк (Дейенеріс Таргаріен) і Ніколай Костер-Вальдано (Джейме Ланністер) отримають по 500 тисяч доларів за кожен епізод сьомого сезону (офіційно замовленого до виробництва) і восьмого (офіційно не замовленого). На момент написання замітки HBO не називає кількість епізодів в сьомому сезоні, однак, неодноразово підкреслювалося, що обидва сезони - сьомий і восьмий - будуть коротшими стандартних десятисерійних. З чуток, сьомий сезон буде складатися з семи серій, а восьмий - з шести.



Підвищення гонорарів акторам, проте, не гарантує, що всі п'ять персонажів доживуть до фінальних епізодів шоу, сценарій до яких ще тільки буде написаний. Як стверджує джерело, контракти інших акторів з регулярними ролями, підписані восени 2014 року, ще не переглядалися.

За неофіційними відомостями, сума гонорару за попередніми контрактами п'яти зазначених виконавців головних ролей становила 300 тисяч доларів за епізод.

HBO утримується від коментарів.
Переглядів: 703 | Додав: Elnino | Теги: 7 сезон, зарплатня, Гри престолів, Кіт Харінгтон, новини, Емілія Кларк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |