RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 13
Додати матеріал

Оголошена дата прем'єри другого сезону серіалу «Нарко»

Netflix оголосив дату прем'єри другого сезону серіалу "Нарко" і випустив короткий тизер. Як повідомляє видання The Wrap, кримінальна драма про колумбійського наркобарона Пабло Ескобара стартує для передплатників потокового сервісу по всьому світу о 12:01 2 вересня поточного року. ... Читати далі »

Переглядів 786 | Коментарів 0 Продовження

Ніколь Кідман зніметься у другому сезоні «Вершини озера»

Ніколь Кідман знову зніметься у режисера Джейн Кемпіон, з якою колись працювала у фільмі "Портрет леді". Як повідомляє видання Deadline з посиланням на BBC, Кідман отримала роль у другому сезоні драми "Вершина озера" і прибула до Сіднея, щоб почати зйомки із зіркою серіалу Елі ... Читати далі »

Переглядів 714 | Коментарів 0 Продовження

Касові збори «Книги джунглів» перевищили 900 мільйонів

Світові касові збори фільму студії Walt Disney "Книга джунглів" перевищили 900 мільйонів доларів. Як повідомляє видання Variety, цьому значною мірою посприяв успішний старт картини в Південній Кореї, де вона заробила в прем'єрні вихідні 6,2 мільйона доларів.

Це кращий стартовий результ ... Читати далі »

Переглядів 713 | Коментарів 0 Продовження

«Варкрафт» невдало стартував в американському прокаті

Фентезійний блокбастер «Варкрафт» вже пару тижнів штурмує світові кінотеатри, але в США він дебютував лише на минулих вихідних (10-12 липня). На превеликий жаль шанувальникам оригіналу, оркам все ж довелося задовольнятися другим місцем в північноамериканському бокс-офісі.

А винуватцем цієї поразки стала сімейна пара Уорренів - фахівців з паранормальних розслідувань з хоррора « ... Читати далі »

Переглядів 936 | Коментарів 0 Продовження

Стен Лі назвав свій улюблений супергеройський фільм

Улюбленим фільмом, присвяченим супергероям, для Стена Лі є перша повнометражна екранізація про Людину-павука, автором якої був Сем Реймі. Про це розповів сам легендарний творець коміксів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, відповідаючи на запитання одного з шанувальників.

"Перший фільм був справжнім хітом. Після цієї " Людини-павука "все інше вже пішло по накатаній", - прокоментував він. Відзначимо, що раніше в одному ... Читати далі »

Переглядів 754 | Коментарів 0 Продовження

Джекі Чан побачив в США страх перед Китаєм через «Варкрафт»

Успіх фільму "Варкрафт" в Китаї на тлі його повного провалу в Північній Америці сильно налякав Сполучені Штати. Як повідомляє видання The Hollywood Rpeorter, таку точку зору висловив на прес-конференції в рамках міжнародного Шанхайського кінофестивалю популярний актор Джекі Чан.
... Читати далі »

Переглядів 638 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |