RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 13 » Ніколь Кідман зніметься у другому сезоні «Вершини озера»
23:42
Ніколь Кідман зніметься у другому сезоні «Вершини озера»
Ніколь Кідман знову зніметься у режисера Джейн Кемпіон, з якою колись працювала у фільмі "Портрет леді". Як повідомляє видання Deadline з посиланням на BBC, Кідман отримала роль у другому сезоні драми "Вершина озера" і прибула до Сіднея, щоб почати зйомки із зіркою серіалу Елізабет Мосс.
 
У другому сезоні, який називається "Вершина озера: Китаянка", детектив Робін Гріффін (Мосс) розслідує справу, що стосується азіатської дівчини, тіло якої прибило до берега пляжу Бонді-Біч в Сіднеї. Як повідомлялося раніше, в майбутньому сезоні "важливу роль" зіграє Гвендолін Крісті ( "Гра престолів").


 
Створений Кемпіон і Джерардом Лі, міні-серіал дебютував в 2013 році і розповідав про пошуки зниклої дванадцятирічної вагітної дівчинки, якими займалася детектив Гріффін. За свою роль Мосс отримала "Золотий глобус" і номінацію на "Еммі". Дія у другому сезоні розгорнеться впродовж чотирьох років після подій, що відбулися в першому.
 
Кідман, на підписання угоди з якою потрібно було близько року, сказала наступне: "Я в захваті, що приїхала додому і попрацюю з моїм дорогим другом, Джейн Кемпіон, чиєю роботою я захоплююся. І я щаслива, що приєднаюся до неймовірної Елізабет Мосс".
 
Серед акторів другого сезону Лів Хьюсон, Давид Денсік, Еліс Енглерт і Івен Леслі.
Переглядів: 720 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 2 сезон, Ніколь Кідман, Кейт Мосс, новини, Вершина озера | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |