RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 13 » Стен Лі назвав свій улюблений супергеройський фільм
11:01
Стен Лі назвав свій улюблений супергеройський фільм
Улюбленим фільмом, присвяченим супергероям, для Стена Лі є перша повнометражна екранізація про Людину-павука, автором якої був Сем Реймі. Про це розповів сам легендарний творець коміксів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, відповідаючи на запитання одного з шанувальників.

"Перший фільм був справжнім хітом. Після цієї " Людини-павука "все інше вже пішло по накатаній", - прокоментував він. Відзначимо, що раніше в одному з інтерв'ю Лі відзначив роботу виконавця головної ролі Тобі Магуайра, вважаючи його одним з кращих виконавців цієї ролі. За його словами, спочатку багато фанатів коміксів були проти цього кастингового рішення, але Магуайр зміг переконати скептиків.

"Людина-павук" Сема Реймі, випущений в 2002 році, став міжнародним касовим хітом, заробивши понад 800 мільйонів доларів при виробничому бюджеті всього в 139 мільйонів доларів. Половину цієї суми картина зібрала в домашньому прокаті.



​Крім Тобі Магуайра в картині знімалися такі актори, як Віллем Дефо, Кірстен Данст, Джеймс Франко, Кліфф Робертсон, Розмарі Харріс, Дж.К. Сіммонс, Джо Манганьелло, Джеррі Бекер, Білл Нанн і інші. Після успіху першого фільму Реймі зняв два продовження, випущені в 2004 і 2007 роках.
Переглядів: 756 | Додав: Elnino | Теги: Стен Лі, Тобі Магуайр, Сем Реймі, 2002, Людина павук, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |