RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Серіали українською

Уламки щастя (1, 2, 3 сезон)

Постер
Переглядів: 8303
Додано: 21.08.2019
Трейлер рос. мова

Чи могла уявити Гюльсерен з турецького серіалу Уламки щастя українською мовою, відомого ще як Вщент - молода вагітна жінка на останньому терміні, що вирушаючи за покупками, виявиться в пологовому відділенні престижної лікарні. А все тому, що по дорозі її збив автомобіль, і господарі машини, щоб уникнути проблем доставили постраждалу в кращу клініку. Винуватці аварії оплатили всі витрати, а Гюльсерен відмовилася від будь-яких претензій, адже вона була у нестямі від радості, ставши матір'ю чудовою малятка, яку назвала Хазал.

Одночасно з Гюльсерен в сусідній палаті народила дочку дружина відомого бізнесмена Джихана - Діляра. За фатальною випадковістю у обох жінок однакові прізвища та медперсонал через неуважність підміняє дівчаток. Сім'ї ростять дочок як своїх рідних протягом чотирнадцяти років. Так відбувається рівно до тих пір, поки дочка Джихана - Джансі, розумниця-красуня, яка захоплюється кінним спортом, не потрапляє під машину. У лікарні докторів насторожує аналіз крові дівчинки, і, провівши ДНК-тест, з'ясовується, що та не є біологічною дочкою своїх батьків. Новина виявилася однаково шокуючою для всіх - і для батька, який шалено любить Джансі, і для перфекціоністки Діляри, і для їх старшого сина Озана. Сама дівчина теж розгромлена вщент, але палко бажає знайти і побачити своїх справжніх батьків. Вона знаходить свою біологічну матір - Гюльсерен навіть раніше детектива, який допомагає Джихану. Відправившись в ту саму лікарню, де з'явилася на світ чотирнадцять років тому, вона за допомогою свого брата Озана краде документи, в яких вказані особисті дані всіх новонароджених і їх батьків. Так, вона потрапляє в бідний і неспокійний квартал, в якому і живе її мати.

А Гюльсерен вже цілих дванадцять років виховує дочку Хазал одна. Батько дівчинки поїхав до Німеччини і не проявляє інтересу ні до дружини ні до дочки. Живуть вони в будинку зовиці - Керіман, натури склочною і щиро недолюблюють добру і щиру Гюльсерен. Не минає і дня, щоб зла жінка не дорікнула Гюльсерен шматком хліба, перетворюючи її і без того нелегке життя в кошмар. Приваблива і яскрава мати Хазал працює в салоні по виготовленню штор, але стикаючись з докучаннями свого начальника, негайно йде звідти. На новому місці роботи - в сусідньому кафе вона теж довго не затримується і все через те, що зустрічається в робочий час з знайденою її Джансі. Як би не старалася працьовита Гюльсерен, їй не вдається гідно заробляти, щоб забезпечувати свою улюблену Хазал усім найкращим. А підростаюча дівчинка прагне до красивого життя, зустрічаючись з хлопцями з багатих сімей і проводячи час у модних кафе. Тільки от не завжди ці зустрічі приводять до хорошого підсумку. В один з таких випадків і відбувається випадкове знайомство Джихана і Гюльсерен, коли чоловік допомагає відшукати Хазал посеред пустельних нічних вулиць.

Після того, як таємниця розкривається, стає ясно - життя цих двох сімей розбита на осколки і вже ніколи не буде колишнім. Перед Хазал, що росте в бідності і спраглої матеріальних благ, відкриваються нові можливості. Може тепер, коли знайшлися її справжні батьки, справи Гюльсерен підуть на лад і майбутнє її доньки випаде в новому, більш райдужному світлі?

Рік: 2014 
Оригінальна назва: Paramparça 
Країна: Туреччина 
Жанр:мелодрама, драма, романтика 
Якість: WEBRip 
Режисер: Джевдет Мерджан 
Актори: Нургюль Ешільчай, Гюнеш Емір, Толга Текін, Аліна Боз, Бурак Тозкопаран, Еркан Петеккая, Джемал Хюнал, Нурсель Кёзе, Ебру Озкан, Елвін Айдогду


Дивитись серіал Уламки щастя (1, 2, 3 сезон) (2014) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали

Теги:
Переглядів: 8303 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.6/13

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |