RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Серіали українською

Теорія великого вибуху (1 сезон)

Постер Скріншот 1 Скріншот 2 Скріншот 3
Переглядів: 4849
Додано: 15.08.2018
Трейлер рос. мова


«Теорія великого вибуху» - веселий молодіжний серіал, прем'єра якого відбулася ще 24 вересня 2007 р

Сюжет будується на події, що відбуваються з головними героями серіалу, молодими сусідами по квартирі - фізиком-експериментатором Леонардом Хофстедтером і геніальним вундеркіндом Шелдоном Купером (сумарний IQ яких більше 360 балів), а також їх дивакуватими друзями - Говардом Воловітц (магістр інженерії), Раджешем Кутраппалі (астрофізик) і прекрасної сусідкою по майданчику - блондинкою Пенні.

Кожен з персонажів має свої унікальні риси, що в купе дає неймовірно гримучу суміш, дивитися яку доставляє одне задоволення. Протягом усього серіалу «Теорія великого вибуху» друзі потрапляють в різні кумедні історії з-за своїх незвичайних звичок і характерів.

Так головний герой серіалу Леонард - страждає від непереносимості лактози, колекціонує героїв коміксів. З усіх героїв серіалу він єдиний хто хоч якось може будувати стосунки з протилежною статтю (при цьому на протязі всього серіалу він закоханий в свою сусідку Пенні).

Шелдон Купер - молодий геній фізики, один з наймолодших лауреатів премії Стівенсона. Як і Леонард обожнює комікси, фантастику (а особливо «Зоряний Шлях» і Спока). Відрізняється нарцисизмом і вважає себе представником наступного витка еволюції (Homo novus) - що постійно приносить йому проблем при спілкуванні з іншими людьми, як він виражається «нижчими умами».

Говард Воловітц - інженер-роботостроітель. Знає 6 мов, живе з мамою, відрізняється екстравагантним одягом і не приховує своєї зацикленості на сексі. Як і його друзі обожнює комп'ютерні ігри, комікси та свій скутер.

Раджеш Кутраппалі - дуже сором'язливий індус-астрофізик. Настільки сором'язливий, що може спілкуватися з протилежною статтю тільки коли п'яний, або після прийому експериментальних ліків. Сильно розвинена ксенофобія і таємна манія величі, яка проявляється при першому ж зручному випадку.

Пенелопа - сусідка Леонарда і Шелдона, 22-х років. Виросла на фермі, після приїзду в Лос-Анджелес влаштувалася офіціанткою в кафе. Мріє стати відомою актрисою (проте через її жахливих вокальних даних їй навіть доводиться покинути бродвейський мюзикл, куди її випадково взяли). Обожнює вечірки і тусовки, любить молодих хлопців і нові знайомства (майже кожну серію вона намагається побудувати стосунки з новим хлопцем). Незважаючи на відмінності смаків, дуже швидко подружилася зі своїми сусідами і їх друзями "ботаніками".

Якщо вам подобаються гаджети, комп'ютерні ігри та інтернет, наука або просто технічні новинки - перегляд серіалу «Теорія великого вибуху» доставить вам величезне задоволення.

Рік виходу: 2007
Оригінальна назва: The Big Bang Theory
Якість: HD 720p
Статус: Знімається
Країна: США
Жанр: Серіали, Комедії
Режисер: Марк Сендроуски
Актори: Джонні Галецкі, Джим Парсонс, Кейлі Куоко, Саймон Гелберґ
Озвучення: ТакТребаПродакш


Дивитись серіал Теорія великого вибуху (1 сезон) (2007) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 4849 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.8/8

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |