RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Серіали

Пліткарка (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон - всі серії)

Постер
Переглядів: 59010
Додано: 08.07.2018
Рік виходу: 2007
Оригінальна назва: Gossip Girl
Якість: BD-Rip
Статус: Закінчений
Країна: США
Жанр: Серіали, Мелодрами, Драма
Режисер: Марк Пизнарский
Актори: Блейк Лайвлі, Лейтон Містер, Пенн Беджлі, Чейс Кроуфорд
Озвучення: Український дубляж

У центрі сюжету серіалу «Пліткарка» (Gossip Girl) елітна школа, в якій навчаються діти багатих батьків. У їхньому житті є все, що можна побажати, батьки забезпечили своїм діткам безтурботне життя. Однак в їх комфортному світі також існує ненависть, зрада, брехня і заздрість. Їм весь час доводиться перевіряти дружбу на міцність, адже невідомо дружба щира або корислива. В школу повертається Серена популярна учениця, яка поїхала вчитися за кордон, але чомусь передумала і повернулася. Навіть найкраща подруга дівчини не знала в чому причина.
Про повернення першої красуні все дізналися з блогу, який пише якась Пліткарка. Всі учні школи читають її записи, але ніхто не знає, хто ховається під цим псевдонімом. Таке відчуття, що Пліткарка всюдисуща, вона знає все і про всіх. Вона розкриває сімейні таємниці, ділиться секретами особистого життя учнів і навіть їх батьків. Серіал «Пліткарка» користується небувалим успіхом. Перші п'ять сезонів зняті за книгами Сесілії фон Зігесар, а ось продовження історії створювали сценаристи. Відомо, що у серіалу буде певний фінал, але, схоже, це станеться не незабаром.

Альтернативна рецензія
З відомого блога Пліткарки студенти елітної приватної школи на Манхеттені дізнаються, що Серена Ван Дер Вудсен, відома тусовщиця і перша красуня, повернулася в місто, але її сильно змінив рік, який вона провела в пансіонаті. Саме з цього блогу вони швидко дізнаються всі найважливіші новини з життя школи. Ніхто не здогадується про її особистості, але все вірять публікуються нею свіжим пліткам.
Блейр обожнює бути в центрі загальної уваги, вона - найкраща подруга Серени і займала на час відсутності її місце королеви школи. Блейр не менше інших здивована тим, що Серена різко змінила рішення щодо навчання за кордоном і повернулася на Манхеттен. Звичайно, їх напружені відносини не пройшли повз Пліткарки, яка успішно розкриває всі таємниці і доповідає суспільству про всі скандали.
Найбільш яскравими представниками чоловічої частини школи є: син мільярдера - Чак Басс, з його репутацією поганого хлопця, Нейт - друг Чака і хлопець Блер, хоча таємно закоханий в головну героїню серіалу, син рок-музиканта - Ден, хлопець з дуже доброю душею і на здивування твердими моральними принципами. Кожен новий епізод серіалу Пліткарка починається зі сторінки блогу, де коментуються свіжі шкільні новини. Головна таємниця серіалу так і залишається не розкритою: хто ж вона - Пліткарка?

Дивитися серіал Пліткарка (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон - всі серії) (2007) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали

Теги:
Переглядів: 59010 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.9/100

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |