RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Мультсеріали

Барбоскіни / Барбосины (Всі серії)

Постер
Переглядів: 1583
Додано: 18.06.2018
Трейлер рос. мова
Барвистий мультфільм від студії «Мельница» про собачу багатодітну сім'ю, в якої раз у раз трапляються кумедні і курйозні події. Що вийшов на екрани в 2011 році мультсеріал відразу ж завоював багато прихильників, що з спонукало його творців на зйомки нових серій. Це неймовірно добрий і позитивний серіал для сімейного перегляду про взаєморозуміння, підтримку та чуйності.

Спосіб життя наших героїв практично нічим не відрізняється від людей. Вони живуть в прекрасному просторому будинку зі зручностями, обладнаному всій сучасною технікою. Батьки ходять на роботу, діти вчаться в школі і захоплені кожен своїм заняттям. Щодня з ними трапляються кумедні пригоди, які викликають у глядача добру посмішку.

Глава сімейства захоплений інтернет-серфінгом і весь вільний від роботи час проводить за комп'ютером. Мама, не дивлячись на цілу купу дітей, неймовірно життєрадісна і володіє відмінним почуттям гумору. Головна її турбота - щенки, які раз у раз потрапляють в непередбачувані ситуації.

Маленька Ліза мріє про кар'єру співачки, постійно вчиться співати і наслідує свого кумира Жанні Кіскі. Старша дочка, білява Роза, неймовірно вродлива, любить покрасуватися перед дзеркалом і переконана - жінка просто зобов'язана бути доглянутою і неповторною.

Троє синів сімейної пари зовсім різні, але завжди знаходять спільну мову. Гіперактивний Дружок планує стати знаменитим футболістом, його пустотливість і непосидючість не знає кордонів. Саме тому у нього не залишається часу на уроки, за що доводиться отримувати двійки і приховувати їх від батьків.

Серйозний і розважливий Генка захоплений хімією, проводить цікаві експерименти і сподівається колись стати володарем Нобелівської премії. Його знаннями намагається користуватися Дружок, який звертається до брата, щоб той якимось реактивом вивів погані оцінки з щоденника.

Наймолодший Малюк - улюбленець всієї родини, якому багато проступки та хитрості сходять з рук. Тим більше що у нього завжди знаходяться незламні аргументи: розмальовані стіни, розбитий посуд і з'їдені цукерки - це справа рук його улюбленої іграшки, якій доводиться віддуватися за всі прорахунки свого маленького господаря.

Дивитися Барбоскіни / Барбосины (Всі серії) (2011) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 1583 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |