RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Мультики українською

Жив-був Пес

Постер
Переглядів: 3702
Додано: Сьогодні
Категорія: Радянський
Тривалість: 00:10:00
Студія: Союзмультфільм
Рік: 1982

Радянський мультфільм Жив-був пес знятий режисером Едуардом Назаровим за сюжетом української народної казки. Шанувальників у цього відомого мультфільму безліч як серед дітей, так і серед дорослих. Забавна історія розповідає про типову ситуацію, що сталася в селі, де постарілий пес став зовсім поганим сторожем і був змушений вийти на заслужений відпочинок. Його історія в черговий раз доводить просту істину: час зможе примирити навіть найзапекліших ворогів.

Якось господарі будинку, в якому ніс гідну службу пес, поїхали в місто і повернулися тільки наступного ранку. За той короткий час, поки їх не було вдома, стався непоправний випадок. Так як сторожовий собака був вже не з тим нюхом і слухом, як раніше, у неї з-під носа винесли все цінне майно з хазяйського будинку. Ось так несподівано прийшов кінець спокійного і ситого життя нашого героя. Коли будете дивитися мультфільм Жив-був пес онлайн, напевно проникнітися тим горем, яке спіткало старого сторожа. Господар уже не хотів більше терпіти його в своєму будинку і викинув бідолаху на вулицю. Пес, опустивши свій хвіст, побрів до лісу, адже і ображатися на господаря - гріх, сам в усьому винен, що злодія упустив.

Важко довелося домашній тварині в дикому лісі їжу роздобути. Чи не звик він корінці копати так за дичиною бігати, ось і залишився голодним. А як стемніло, ще більше засумував по будинку, особливо коли почув спів знайомих голосів з рідного села. Після хвилинної слабкості зустрічає він в лісі свого давнього «друга», саме того, кого в давні часи ганяв по селу, як останнього опришка. Звичайно, вовк міг все разом пригадати це своєму кривднику, але всупереч логіці вирішив псу допомогти реабілітуватися в очах господаря. Напевно, і справді час допомагає забути старі образи, що навіть звір лісовий не захотів минуле ворушити. Тільки почавши дивитися цей мультфільм, глядач вже не зможе відірватися від цікавого сюжету, який так вдало змальований чи з казки, а, може, з життя.

Мультфільм Жив-був Пес дивитись онлайн українською мовою в хорошій якості HD безкоштовно.


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали

Теги:
Переглядів: 3702 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.3/12

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |