RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » 2019

Мультфільм Мавка. Лісова пісня

Постер
Переглядів: 67463
Додано: 29.06.2019

У світі, про який піде мова в цій історії, існує дві категорії істот. Перша з них звичайно належить людям, без них нікуди не обійтися, а ось друга не зовсім звичайна, можна навіть сказати давня і магічна, яка живе в лісі цілими тисячоліттями. Мавка одна з представниць цього роду, вона цариця чарівного лісу. Одного разу вона почула прекрасну музику з боку людей, яка виходила від молодого хлопчика на ім'я Лукаш. Він син простого коваля, творця самої пісні. Наші герої зустрічаються і після однієї розмови розуміють, що закохані один в одного. Однак світ вирішив піти війною на загадковий ліс, Мавка не знала, чи можна довіряти коханому. Всі проблеми почалися після приїзду Калини. Багата дівчина мала намір роздобути в лісі безцінні матеріали, але їй заважали його жителі. Тому вона зробила так, щоб почалася війна, і обидві сторони знищили один одного, а вона забере бажане. Нашим героям належить розкрити цю змову і запобігти кровопролиття, поки не стало занадто пізно.

 

Жанр: мультфільм, фентезі, комедія
Країна: Україна
Режисер: Олександра Рубан


Дивитися Мультфільм Мавка. Лісова пісня (2019) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали

Переглядів: 67463 | Завантажень: 0 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 4.3/108

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 2


Комментарий № 2 | Дата: 10.07.2023 в 18:45Спам

    Не шкода було б заплатити за цей ліцензіонний мультфільм, але біда, що ніде його поки не купиш... Переклад, звісно - гімно. Англійською не так тисне на слух. І все ж дякую адмінам, що залили.

    А от картинка дуже якісна! Не поступається сучасним топовим мультфільмам, хоча мені не зовсім до вподоби настільки високі і худі персонажі. Мавка для мене це мікс класики дісней: я там бачу сюжети Рапунцель (перше знайомство - це битва і зв'язування, хіба що в шафу не ховали, а потім танок на площі), Покахонтас (Лукаш як Джон Сміт вивчає красу лісу), Одет (в кінці справжнє кохання повертає дівчину до життя), Русалонька (Мавка вперше на ринку бігає прям як Аріель). О, а ще "Долина Папоротників" - так теж на великому бульдозері нищили ліс. Магія є, але мені все ж чогось трохи не вистачило, якщо порівнювати з Дісней. А може просто перекладу варто дочекатись нашого. У будь-якому випадку українська кіностудія - це лише "первісток, якого нарешті розпеленали" від радянщини. Впевнена, що наше кіно бути рухатись ще швидшими кроками після перемоги і дуже скоро гідно проявить себе на міжнародній арені. Як на першу подібну анімацію Україна прекрасно впоралась! 8\10




Комментарий № 1 | Дата: 29.07.2019 в 07:23Спам

    чом би не написати, що то трейлер? підари.


Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |