RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Мультики українською

Клуб Вінкс: Школа чарівниць (Всі сезони - всі серії)

Постер
Переглядів: 8322
Додано: 13.07.2018
Рік: 2004-2016
Оригінальна назва: Winx Club
Статус: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезони
Тривалість: 00:25:54
Переклад: Український

Опис до 1 сезону.
Мультиплікаційний серіал «Клуб Вінкс: Школа чарівниць» був створений аніматорами Італії, прем'єра відбулася на початку 2004 року. Мультсеріал включає більше сотні епізодів, які розділені на сім сезонів. Кожен сезон складається з 26 серій, об'єднаних між собою однією сюжетною лінією. Незабаром глядачі зможуть подивитися п'ятий, а потім і шостий та сьомий сезони.

Блум - звичайнісінька, особливо нічим не відрізняється 16-річна дівчинка з гардинами. В один із днів, прогулюючись по парку, вона зустрічає Стеллу, фею Сонця і Місяця, яка намагається відбитися від монстрів. Блум вискакує на галявину, створює енергетичне поле і виручає Стеллу, яка відразу зрозуміла, що у Блум є незвичайні здібності і вмовляє Блум піти вчитися в школу, де навчаються феї. Дівчинка не в силах відмовитися, адже вона стільки про це мріяла. Прийшовши в школу фей, вона знайомиться з іншими її ученицями - Флорою, Текна і Музою і всі разом вони організовують клуб "Вінкс". В цей же вечір Блум бачить трьох відьом, клуб яких називається «Трікс». Відьмам необхідний Вогонь Дракона, роздобувши який можна стати найсильнішими у світі відьмами. Вони мало не вбивають бідну дівчину - адже вона ще не може користуватися своєю силою, але нові подружки вчасно її рятують. Трікс спочатку підозрюють, що Вогонь Дракона захований в кільці, що належить Стеллі, але, викравши його, нічого там не знаходять. І тут вони згадують про Блум і розуміють, що Вогонь Дракона міститься в її силі. У Блум скоро повинен відбутися залік в симуляторі, Трікс його ламають, і коли Блум все ж вдається здати залік, з'являються для перевірки, чи дійсно в її силі є Вогонь Дракона. Їх припущення підтвердилося, і вони хапають Блум, коли та прилітає на Землю, вирішивши піти зі школи ...

Опис до 2 сезону.
Даний мультиплікаційний серіал розповість глядачеві історію однієї на перший погляд зовсім звичайної, але в той же самий час дуже симпатичної дівчини. Живе вона зовсім звичайної пересічної життям дівчини і навіть не підозрює, про те що є доброю чарівницею однієї з планет, де мешкають такі ж, як і вона сама дівчата. Але незабаром вже після того, як дана новина дійшла до самої героїні, вона вирішує відправитися на ту саму планету, щоб навчитися добрих справ в одній зі шкіл для фей. Саме тут вона знаходить собі справжніх подруг, які не дивлячись на те що зовсім різні за захопленнями, все ж мають якісь спільні погляди на життя. Героїням доведеться пройти разом через багато. Адже на них поставлені найвідповідальніші мети, викорінити зло на планеті і зробити якомога більше за даним добрих вчинків


Опис до 3 сезону.
Продовження мультиплікаційного серіалу «Школа чарівниць», виробництва Італії, розповість про пригоди учениць школи фей в Алфее.

Феям належить навчання на третьому курсі, заключному. Тепер їх метою стає отримання Енчантікс - остаточної трансформації, яка дасть їм доступ до нових сил - пилку феї і мініатюризації. Для отримання Енчантікс необхідно пожертвувати собою заради когось з власної планети. Блум дуже переживає, тому що Доміно, її рідний світ і будинок давно загинув. А в цей час Трікс вдається втекти з вимірювання Омега, де вони зустрічаються з найсильнішим темним чарівником Валтором, якого створили три древні відьми з іскри Вогню Дракона. У перших серіях сезону Клуб Вінкс показана трагедія Стели, яка їде на бал, організований в її честь, але Валтор дав силу графині Кассандру і Химеру, її дочки, які жадали влади. Кассандра і Химера зачаровують короля Радіусі, батька Стелли, і тим самим перетворюють дівчину в чудовисько. Вінкс повертають Стеллі її вигляд. В обмін на силу для Кассандри і Химери, Валтор відновлює свої сили і стає надзвичайно могутнім. Він вторгається на планету прекрасної принцеси Лейли - Андрос. Принцеса намагається з ним битися, але злісний Валтор позбавив її зору. Вінкс зібралися повернути Лейлі зір, але перед цім постав вибір - повернути зір або вилікувати королеву русалок. Лейла робить вибір на користь життя королеви русалок і в результаті отримує Енчантікс, з його допомогою вона себе сама зцілює. Скай закоханий в Блум, і вирішує про це розповісти своєму народові. Але Діаспора, колишня наречена принца Ская, від Валтора отримує приворотне зілля, і принц знову її полюбив. Серце Блум розбите. Стела, рятуючи батька від скаженого дракона, отримує Енчантікс і зцілює Ская від заклинання Діаспори за допомогою чарівної палки.

Опис до 4 сезону.
В основі серіалу знаходиться історія про шістці дівчат чарівниць, яким не тільки належить навчатися в школі магії, а й рятувати світ від зла. Звичайна дівчина на ім'я Суниця Блум все життя вважала себе нічим не примітною людиною, до одного дивного моменту. Одного разу шістнадцятирічна героїня гуляла по парку і там на неї напав троль. Благо поблизу виявилася Стелла, і вона з допомогою своєї магічної сили врятувала Блум. Так героїня і дізналася, що вона теж чарівниця. Що б розвинути свої здібності і стати справжніми чародійками, дівчата відправляються в школу чарівництва. Там вони знайомляться ще з чотирма красунями і організовують клуб Вінкс. Разом героїні не тільки дружать, але ще і борються зі злом. Їм доводиться реагувати швидко і таємно, щоб ніхто з школярів не дізнався про здібностях.

Опис до 5 сезону.
У чарівному світі під назвою Магікс 5 сезону мультфільму «Клуб Вінкс - школа чарівниць» який ви зможете дивитись онлайн, існує школа Алфея. У цьому навчальному закладі юних фей навчають різним магічним навичкам. П'ятірка учениць цієї школи не тільки ретельно вчиться, але і ходить в кафе після занять, зустрічається з хлопцями. Незважаючи на таке проведення часу, дівчата не забувають захищати планету від злих сил.

Кожна з дівчат має особливі повноваження і риси характеру. Техне під силу розібратися з будь-якими технічними пристроями; тихою і соромливою Флорі симпатизують все рослини; Муза чудово розбирається у всіх музичних стилях; блондинці Стели в майбутньому належить стати правителькою планети. Але справжнім лідером у всій цій компанії є Блум. Разом дівчата складають клуб Вінкс.

Життя дівчаток була б просто чудовим і безтурботним, якби не три злі відьми Сторми, Айсі і Дарсі, складові клуб Трікс. Ці відьми ненавидять всі живі істоти і намагаються поневолити весь світ. Підступи членів клубу Трікс доставляють юним феям чимало клопоту, але щира дружба, взаєморозуміння і взаємовиручка завжди допомагають клубу Вінкс здобути перемогу над силами зла. З якими ще підступами злих відьом доведеться зустрітися юним феям?

Опис до 6 сезону.
Щасливе завершення попереднього сезону мультсеріалу «Клуб Вінкс - Школа чарівниць» пригод симпатичних фей клубу Вінкс вселяло надію, що нарешті-то в чарівній країні запанує мир. Всі юні феєчки разом з головною феєю Блум сподівалися, що зможуть трохи відпочити від підступів злюк Трікс. Але ті не такі прості. Тепер у них з'явилася нова «секретна зброя» - підступна Селіна з її чарівної книгою «легендаріум». Саме з її допомогою Селіна може закликати на допомогу злим чаклункам жахливих потвор із різних легенд і оповідей.

А раз так, то рано складати зброю і добрим феям Вінкс. Тепер їм варто бути більш уважними до підступів суперниць, щоб не допустити зло у світ. В їх рядах теж поповнення. Юні учениці школи фей вже підросли і можуть допомагати в боротьбі за добро. І поява Дафні теж стане хорошою новиною і відмінним доповненням до команди магічних добрих сил. Як будуть розвиватися події, ми зовсім скоро дізнаємося. Варто тільки почати дивитися нові серії.

Опис до 7 сезону.
Улюблениці всіх дівчаток - милі феї Вінкс - знову стикаються з проблемами, які вони повинні вирішити всі разом, в 7 сезоні мультфільму «Клуб Вінкс - Школа чарівниць: У владі часу». Тільки-тільки встановився мир в їх прекрасної чарівної країні, і всі її мешканці сподівалися, що їм більше не треба боротися зі шкідливими відьмочками Трікс. Головна фея Блум і її подружки радіють світу, бавляться зі своїми маленькими вихованцями і будують плани майбутнього щасливого і безтурботного життя.

Але світ так крихкий, що ніколи не знаєш, чого варто побоюватися в наступну мить. Два підступних мага Мереюс і Арес виношують нові плани із захоплення світу. Вони сподіваються на свій винахід - Камінь Часу. З його допомогою можна повернути світовий час назад і повернутися туди, де панують зло і морок. Ось вже тоді-то магам ніхто не зможе перешкодити захопити всесвітню владу.

Тільки тендітні дівчатка Вінкс здатні протистояти могутнім чаклунам. Їм належить відправитися на пошуки небезпечного каменя, щоб не дати Аресу і Мереюсу заволодіти ним раніше них. Безліч випробувань чекає феєчек на шляху до їх мети. Не тільки магія, нове чарівне вміння, а й дружба, а також віра в те, що добро обов'язково має перемогти, подвоюють їх сили і ведуть вперед. Чим же закінчаться їх пошуки, чи зможуть чарівниці і в цей раз перемогти підступність і зло?

Мультфільм Клуб Вінкс: Школа чарівниць (Всі сезони - всі серії) дивитись онлайн українською мовою в хорошій якості HD безкоштовно.


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 8322 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.6/26

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |