RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Мультики українською

Кіт у чоботях: Троє чортенят

Постер Скріншот 1 Скріншот 2
Переглядів: 9064
Додано: 21.07.2018
Серія: Шрек
Назва: Кіт у чоботях: Троє чортенят / Puss in Boots: The Three Diablos
Категорія: Короткометражний
Тривалість: 00:13:00
Рік: 2011
Мова: Українська

Трохи відпочивши після пригод із золотою гускою, Кіт у чоботях знову вирішує відправитися в подорож. Шлях його пролягав через пустелю, яка, як з'ясувалося, небезпечна - Кота захопив в полон загін вершників. Однак все не так страшно, нашого героя таким чином лише доставили до палацу принцеси Олександри. Хтось вкрав рубін "Серце вогню" з її корони, і, найімовірніше, це зробив Шепіт, майстерний злодій. Принцеса впевнена, що йому допомогли три маленьких вуличних кошеня, але вони заперечують свою провину, і Кот вірить їм. Тоді Кот пропонує принцесі повернути їй рубін в обмін на свободу і відновлення чесного імені кошенят, яких він бере собі в помічники. Олександра дає добро.

Варто Коту і його трьом новим друзям покинути місто і увійти в пустелю, як хитрі кошенята тут же обманюють його, пов'язують і закопують в пісок. Кот намагається налагодити контакт, пояснює їм, що він і сам сирота і ріс на вулиці, і сам, з вини Шалтая, мало не став злочинцем. Кошенята погоджуються стати на сторону Кота в чоботях, а він, у свою чергу, обіцяє їм свій захист і дає їм імена - Гонсало (за круту вдачу і відчайдушну сміливість), Перлина (за неповторність і гострий розум), сер Тімотео Монтенегро-третій (часом почесний титул є найважливішим в житті).

Наступного ранку наші герої підходять до таємного лігва Шепоту, і господар помічає їх. У нього і справді тихий, дуже лякаючий голос, і він, дізнавшись про зраду своїх маленьких помічників, попереджає їх про те, що помста буде жорстокою. Але Кіт у чоботях вступає з ним у двобій і дозволяє кошенятам вислизнути. У важкому бою Шепіт починає перемагати. І коли загибель нашого героя вже здавалася неминучою, кошенята несподівано повернулися і зіпхнули свого колишнього покровителя в глибоку яму.

Кіт повертає рубін принцесі, і кошенята відновлюють своє добре ім'я. Більш того, вони надходять на королівську службу в якості охоронців. Принцеса обдарувала нашого героя жменею золотих монет, і вони попрощалися. Втім, Кіт так і не дочекався подяки від варти палацу, але вона йому і не потрібна - він знає, що знову все зробив правильно, і це головне.


Мультфільм Кіт у чоботях: Троє чортенят дивитись онлайн українською мовою в хорошій якості HD безкоштовно.


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 9064 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.4/9

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6107
Міні чат
200
Copyright © 2015 |