RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

Спартак: Кров і пісок (1, 2, 3 сезон)

Постер
Переглядів: 3854
Додано: 06.03.2018
Рік: 2010
Тривалість: 00:52:33
Переклад: Професійний - LostFilm
Країна: США
Жанр: Бойовики / Драми / Серіали / Історичні
Режисер: Майкл Херст, Джессі Уарн, Рік Джейкобсон
У ролях: Ману Беннетт, Віва Бьянка, Катріна Ло, Енді Уітфілд, Люсі Лоулесс, Джон Ханна, Ліам Макінтайр, Деніел Фьюррігал, Нік Тарабей, Пітер Менса

Серіал розповідає про життя легендарного фракийца, що став римським гладіатором. Йому належить пройти шлях від простого раба до знаменитого полководця, грози Риму.

Люди, чиє життя і справи залишили яскравий слід у світовій історії, завжди викликали підвищений інтерес у кінематографістів. Фільми на історичну тему завжди цікаві глядачам і є чудовим грунтом для бурхливої ​​творчої фантазії сценаристів і режисерів. Не завжди їх роботи в результаті повністю відповідають реальним подіям, але це і надає таким картинам особливого шарму.

Фільмів про легендарного фракийца Спартака було знято багато, але життя цієї людини було настільки яскравим і повним драматичних подій, що постійно з'являються нові спроби відтворення подій тих далеких років. До числа таких спроб сміливо можна віднести і кінострічку Спартак: Кров і пісок, що представляє собою новий серіал, присвячений подвигам прославленого воїна.

Події серіалу не в усьому відповідають документам історії, але основні його персонажі і події відповідають реальності. Спартак, який потрапив в полон до римлян, став гладіатором, які не мають ніяких прав, крім одного - вбивати на арені інших рабів, на потіху публіки. Він втратив все - будинок, сім'ю, свободу, але зберіг при цьому своє бажання жити, любити і боротися за свою свободу. Позбавити його цих якостей не змогли ні слава, ні річки вина, ні смерть, яки супроводжували його весь час .

Спартак став для багатьох поколінь символом свободи. Дивитися Спартак Кров і пісок онлайн на сайті favoritemovies.at.ua Він зумів змусити себе боятися не тільки своїх кривдників, але і весь Рим, що став для нього уособленням зла.

Дивитися Спартак: Кров і пісок (1, 2, 3 сезон) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Переглядів: 3854 | Завантажень: 0 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 4.5/4

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |