RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

Привид у броні

Постер
Переглядів: 2534
Додано: 19.02.2018 Трейлер укр. мова
Трейлер рос. мова
Рік випуску: 2017
Тривалість: 1:43:53
Переклад: Професійний
Країна: США
Жанр: Бойовики / Фантастика
Режисер: Руперт Сандерс
У ролях: Скарлетт Йоханссон, Майкл Уинкотт, Майкл Пітт, Жюльєт Бінош, Йохан Філіп Асбек, Ріла Фукусіма, Чин Хань, Такеші Кітано, Крістофер Обі, Пітер Фердінандо

Основні події кінострічки розгортаються в недалекому майбутньому, коли сучасні технології досягли свого апогею. За вікном 2029 рік, і практично всі люди давно почали використовувати в повсякденному житті всілякі комп'ютерні нововведення. Одними з них стали різноманітні нейронні імплантати, що дозволяють розширювати власну свідомість і збільшувати продуктивність мозку. Кібертехнології швидко набули популярності серед населення, і незабаром на Землі не залишилося нікого, хто б не був підключений до загальної системи.

Здавалося б, в цьому немає нічого поганого, адже тепер люди можуть краще працювати і пізнавати речі, які раніше були приховані для нашого розуміння. Але впроваджувані вченими імплантати повністю підпорядковували собі діяльність людського мозку, перетворюючи населення в звичайних маріонеток. У свою чергу, багато несумлінні хакери прагнуть скористатися даною проломом в системі і починають «зламувати» людей подібно комп'ютерам. Поступово планету охоплює загальна паніка, так як ніхто не знає, чого очікувати завтра від сусіда або навіть близького родича. Виправити цю ситуацію має намір оперативна група під назвою «Дев'ятий відділ», лідером якої є досвідчений спецназівець Мотоко Кусанаги.

Дівчина вважається одним з кращих співробітників Бюро Громадської безпеки, володіючи величезним авторитетом серед колег і умінням передбачати плани злочинців. Разом з вірними помічниками головна героїня фільму «Привид у броні» вирушає на пошуки таємничого лідера угруповання хакерів, що отримав прізвисько «Ляльковик». Відчайдушний лиходій прагне порушити стабільну політичну систему за допомогою кібератак на людей, і зробити справжню технічну революцію.

Найкращим способом домогтися поставленої мети є знищення досягнень компанії Hanka Robotics, яка вважається однією з кращих в світі сучасних технологій і підпорядкувати все людство власній системі. Таким чином, подальша доля планети лягає на плечі Мотоко Кусанаги і її команди агентів, готових піти на все заради захисту національних інтересів. Чи вдасться правозахисникам знайти і знешкодити ляльководів, яких багато хто вважає невловимим примарою? До того ж кожен член «Дев'ятого відділу», включаючи головну героїню, може виявитися жертвою хакерів, які прагнуть отримати доступ до їх мозку.

Дивитися Привид у броні (2017) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 2534 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.1/8

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |