RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

Під куполом (1, 2, 3 сезон)

Постер
Переглядів: 7222
Додано: 31.01.2018
Трейлер рос. мова
Назва: Під куполом (Under the Dome)
Рік: 2013-2015
Жанр: Зарубіжні серіали, Жахи, Фантастика
Країна: США
Режисер: Джек Бендер
У ролях: Майк Фогель, Колін Форд, Аїша Хіндс, Олександр Кох, Рашель Лефевр, Наталі Мартінез, Дін Норріс, Джолін Парді, Бріттані Робертсон, Ніколас Стронг
Прем'єра в мире: 24 июня 2013
Якість відео: WEB-DLRip
Переклад: Професійний (багатоголосся, закадровий) | LostFilm и AlexFilm
Вік: глядач старше 16 років

Під куполом - серіал, заснований на бестселері Стівена Кінга, але він виявився альтернативною версією роману. У книзі і серіалі є лише один однаковий елемент-купол.

Занурюючись в фільм, ви опиняєтеся в абсолютно іншою версії "книжкової" реальності. У серіалі "Під куполом" з'являються нові сюжетні лінії і нові думки, навіть кінцівка виявляється відмінною від кінцівки роману. Сам же Кінг сказав сценаристам: "Використовуйте роман, як точку відправлення. Використовуйте персонажів, лінії, але не бійтеся йти по новому шляху".

У кінокартині розповідається про те, як якийсь феномен різко змінює життя мешканців провінційного містечка Честер Мілл. Ніхто з жителів навіть не міг собі уявити наскільки складною виявиться ситуація через кілька миттєвостей.

В один звичайнісінький ранок осені перепона, що нагадує купол, накриває місто і його околиці, вона непроникна, про неї б'ються літаки і птиці. Цей купол повністю ізолює жителів від навколишнього світу і застає зненацька місцеву владу. Прибулі військові намагаються пробити його, але марно - снаряди і ракети виявляються марними.

Не допомагає навіть сверхсильная кислота і більш того, знаходження поблизу купола починає впливати на електроніку. Введено надзвичайний стан, але уряд США вже ніяк не може вплинути на події в Честер Мілл. У самому ж місті стає неспокійно. Жителі задаються питаннями: звідки взявся купол, чому він впав саме на них, а головне, що їм тепер робити, адже запаси їжі не нескінченні, так само як запаси ліків і води.

Поява купола стало пасткою, яка зачинилися, залишивши жителів в повному невіданні. Але знаходиться і група сміливців, яка самостійно намагається зруйнувати купол. Є й такі, хто бачить в ситуації, що склалася чудову можливість знайти безмежну владу. Серіал "Під куполом" про те, що відбувається під ним у хаосі, випробуваннях і про те, які конфлікти розгортаються навколо жителів містечка.

Дивитися Під куполом (1, 2, 3 сезон) (2015) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Переглядів: 7222 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.1/10

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |