RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

Останнє королівство (1, 2 сезон)

Постер
Переглядів: 5575
Додано: 16.02.2018 Трейлер укр. мова
Трейлер рос. мова
Дата виходу: 10 жовтня 2015 року
Країна: Великобританія
Режисер: Пітер Хор, Ентоні Бірн, Бен Чана
Жанр: Бойовики, Мелодрами, Історичні, Зарубіжні
Якість: 720p
Тривалість: 60 хв.
Із серії: Серіали BBC, Серіали про середньовіччя
У ролях актори: Eliza Butterworth, Саймон Кунц, Олександр Дреймон, Іен Харт, Девід Доусон, Гаррі МакІнтайр, Емілі Кокс, Тобіас Зантельман, Міллі Брейді, Адріан Бауер та інші

Минуло чимало років з початку великої епохи завоювань саксонських територій. Жорстокі данці під прапорами язичницьких богів кинулися грабувати і вбивати людей з сусідніх земель. Вірні християни боролися з кровожерливими і могутніми хліборобами, чиї драккари причалювали до берегів, знаменуючи невідворотну загибель. Маленький Утред, молодший син феодала, знав про майбутні битві між народом і здичавілими загарбниками. Боязкий, що не визнається батьком хлопчисько таємно вибрався із замку і хоробро кинувся в бій. Незграбний і кволий воїн справив яскраве враження наївною безстрашністю, і Рагнар, справедливий і мудрий вікінг, прийняв рішення зберегти нападаючому Саксу життя, зробивши своїм рабом. Полонений спадкоємець маєтку не був вигідний рідному дядьки, який мав намір прибрати до рук майно Утреда. Хлопчик дивом уникнув розправи і замаху, відправившись з новою сім'єю на далекий і крижаний Північ.

Не знаючи любові, ласки та батьківської похвали герой серіалу «Останнє королівство» знайшов все це в сім'ї Рагнара, де ріс рівноправним сином і членом сім'ї. Решта дітей чоловіки любили і поважали іноземця, і поступово дитина вбирав язичницьку спадщину норвежців, переймаючи звички, манеру спілкування і світогляд. Минуло близько десяти років, Утред став своїм, відчував симпатію до співвітчизниці, яка приїхала в підлітковому віці як невільниці, і сподівався вступити в ряди воїнів, прославившись, як вітчим і названий брат. Але один хитрий вікінг, який затаїв образу на господаря будинку, підпалив оселю Рагнара, а шановний дід, покірна дружина і сам власник згоріли заживо під радісне улюлюкання зрадників. Герою «Останнє королівство» не поталанило помститися. Вбивця оголосив саксонського приймака винуватцем трагедії.

Тепер Утреду немає місця серед нових побратимів, і молода людина, усвідомлюючи невагомість голосу і неможливість довести невинність суду з огляду на походження, з супутницею їде в Англію. Сакси бачать в ньому зухвалого і жодного варвара, а данці вважають його дурним і слабким англійцем. Наскільки претензії на спадщину виправдають себе? І які пригоди чекають полукровку, народженого християнином і вирощеного ворогом? ..

Дивитися Останнє королівство (1, 2 сезон) (2015) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 5575 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 4.1/17

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 1

kovalyshyn100

Комментарий № 1 | Дата: 09.02.2022 в 14:58Спам

    Краще подивитись Вікінги.
    Бо тут, щоб добратись до мармеладом, треба з'їсти тону пластиліну.
    І постійно дивитись на неприємного героя з дибільною барадьонкою і патлами.


Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |