RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

Гора між нами

Постер
Переглядів: 4634
Додано: 03.02.2018 Трейлер укр. мова
Трейлер рос. мова
Рік: 2017
Режисер: Хані Абу-Ассад
В ролях: Ідріс Ельба, Кейт Вінслет, Бо Бріджес, Дермот Малруні, Лінда Соренсон, Вінсент Гейл, Марсі Т. Хаус, Даня Нассар, Лі Мадждуб, Андрес Джозеф
Кінокомпанія: 20th Century Fox Film Corporation, Chernin Entertainment
Жанр: Бойовик, Драма, Пригоди, Трилер, Мелодрама
Країна: США
Тривалість: 01:51:49
Звук: Дубляж

Так трапляється, що негода затримує або скасовує рейси, а на найближчі всі квитки заздалегідь викуплені. Однак окремим особистостям життєво необхідно вилетіти в інше місто. Аналогічна терміновість спіткала і Бена з Алекс. Молоді люди поспішають в Балтімор, де пройдуть найважливіші в їхніх життях заходи. Темношкірий чоловік поспішав на медичну конференцію, а білява дівчина боялася запізнитися на власне весілля! Розгублені герої фільму «Між нами гори» не збиралися чекати чергового вильоту, і готові були ризикнути щоб вчасно приземлитися в потрібному місці. Тоді вивертка видумщіца Алекс, професійна журналістка і досить вольова особа, вирушила шукати обхідні шляхи. І удача не залишилася байдужою до неї. За кілька годин вона опитала багатьох приватників і навіть знайшла того, хто перевезе їх на вертольоті за нескромну винагороду.

Бену сподобалася ідея, і він з радістю розщедрився на реалізацію, щоб не пропустити лікарський форум. Однак уже в небі сталося недобре. Пілот не впорався з керуванням і яке спіткало умовами, внаслідок чого літальний апарат впав прямо в гірський замет. favoritemovies.at.ua З тих, що вижили - лише два пасажира. Бену пощастило опинитися на засніженому пагорбі неушкодженим, а от Алекс пощастило менше - наречена отримала травму ноги і опухлий фінгал під оком. Навколо суцільні крижані піднесення, ні натяку на оплот цивілізації, телефон сіл і зламався, а шансів вибратися звідти вкрай малі.

Спочатку герої драми «Між нами гори» покірно чекали порятунку, так як їх відсутність протягом багатьох годин повинні були відзначити, але невдача в тому, що куплений через треті руки квиток не зареєстрований. Нелегальний політ обернувся трагедією, і, якщо парочка продовжить покладливо сидіти без діла, може померти від холоду або кромішнього голоду. Відважна Алекс не збирається вмирати в розбитому салоні вертольота. Їй вистачає рішучості щоб, незважаючи на кульгавість і біль, почати довгий і важкий шлях до поселення. Але чи підтримає її Бен? І наскільки зблизяться незнайомці під час небезпечної і нелюдської подорожі по схилах, де їх чекають дикі звірі і суворі випробування природою? Залишається апелювати до молитов і згадувати головні уроки виживання ... Ну що, давайте дивитися онлайн безкоштовно Між нами гори 2017 HD 720 якості?
 

Дивитися Гора між нами (2017) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 4634 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.4/17

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |