RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

Брейвен

Постер
Переглядів: 4116
Додано: 25.02.2018 Трейлер укр. мова
Трейлер рос. мова
Країна: Канада
Тривалість: 1:36:04
Рік: 2018
Переклад: Дубльоване [Чистий звук]
Жанр: бойовик
У ролях: Джейсон Момоа, Занн МаКларнон, Гаррет Діллахант, Джилл Вагнер, Стівен Ленг, Сала Бейкер, Брендан Флетчер, Тіч Грант, Джеймс Уорд, Фрейзер Айтчесон
Режисер: Лін Одінга

Чоловік на ім'я Джо одного разу, нарешті, усвідомив що потрібно починати облаштовувати своє життя з сім'єю, розташувавшись подалі від масового скупчення народу, щоб в подальшому вибудувати уклад по особистим уподобанням і власним поглядам, не беручи до уваги побажання сторонніх і їх звичайні забобони. Тут не зможуть безцеремонно влізти зі спірними, малокорисними порадами, а також осудами особистих взаємин. Канадське товариство попросту не бажало прийняти на рівних звичайного трудягу - лісника і рідних йому людей, тому головний герой і вирішив з улюбленими домочадцями перебратися в віддалену від мас, дику, неприборкану місцевість. Відтепер, основні персонажі захоплюючого кінофільму Дикий проживають на прикордонному, американо-канадської кордоні, де звичні суворі кліматичні умови з непрохідними, лісовими масивами. Височенні гори, густі хащі незабаром перетворилися відлюдника до рідного дому, відмінно захищає сімейство від різних, неприємних моментів, викликаних цивільним суспільством і подальших його законів. Настає день, коли абсолютний спокій і повна незалежність лісника виявляються під загрозою.

Як завжди, обходячи лісисті стежки, Брейвен випадково натикається на групу наркодилерів. Бандити переправляють заборонений законом, смертоносний товар, теж використавши цілковиту непрохідність тутешньої місцевості, маючи намір тут залишитися непоміченими людьми, щоб налагодити регулярне перевезення наркотиків. Джо прекрасно розуміє, що такого роду діяльність злочинців виглядає загрозливо для нормального, звичного існування обожнюваного сімейства, герой має намір швидше усунути несподівані труднощі. Спочатку він просто починає стеження за бандитами, щоб остаточно з'ясувати реальні наміри, а також майбутні плани злочинних торговців. Наркоділки не усвідомлюють, що опинилися у володіннях хороброго, вмілого людини, готового жертвувати життям в ім'я порятунку близьких і повного усунення небезпечних сусідів, пов'язаних з криміналом, в тихому, спокійному лісі. Наш дикий персонаж продемонструє неймовірний розум, винахідливість, щоб швидко усунути непроханих незнайомців з власної землі.

Дивитися Брейвен (2017) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 4116 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.3/7

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |