RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

Фільм Альфа

Постер
Переглядів: 7642
Додано: 22.09.2018 Трейлер укр. мова

Розквіт пізнього палеоліту, первісні люди, які намагаються виживати в суворих і холодних умовах. Їх головна справа всього життя - полювання на диких тварин. В ті часи смертність була частим явищем, вожді постійно змінювалися, а шаблезубі хижаки продовжували відстежувати людей, що вижили. Кіда - син глави племені, якому чоловік збирався передати всі свої знання і вміння. Його оберігали і захищали, поки не настало повноліття в рамках культури Солютре. Настав час, коли хлопець може відправитися нарівні з одноплемінниками полювати на стадо бізонів і продемонструвати мужність.

Озброєні загостреними списами і луками вони пішли, щоб запастися їжею, поки не прийшла зима. Правда, ще недосвідчений, невмілий, злякавшись і тремтячим перед потворним обличчям небезпеки юнак не виявив лідерських якостей під час дебютного полювання на дичину. Один з здурілих бізонів побіг в сторону героя фільму "Альфа" і рогами завдав травму, а потім і зовсім скинув зі скелі. Безвідрадний батько, зламаний горем втрати, спорудив невеликий вівтар з тесаного каміння. Він був упевнений в неминучої смерті сина.

Однак боягузливий молоденький спадкоємець вождя виявився неймовірно живучим. Поранений, але не зломлений і готовий виживати, він на самоті змушений долати перешкоди. В один із днів за відсталим хлопцем погналися голодні білі вовки. Відлюдник зміг відігнати звірів, але в ході нападу один з хвостатих був поранений. Решта без тіні сумніву кинули тварину вмирати. І хоча у Кіда були шанси добити ікластого, він проявив співчуття, взяв пса з собою і притяг в печеру. Наступні дні він доглядав і несвідомо приручав вовка, який відповів йому взаємністю. Так двоє одиноких подружилися. Попереду чимало пригод і небезпек, але чоловік, який подолав чимало перешкод, твердо має намір повернутися. Скільки ще кілометрів йому доведеться пройти, щоб зустрітися з батьком і матір'ю? Або юнак знайде інших людей?

Рік: 2018
Оригінальна назва: Alpha 
Режисер: Альберт Г'юз
В ролях: Коді Сміт-МакФі, Натасія Мальте, Леонор Варела, Йоуханнес Хейк'юр Йоуханнессон, Йенс Хультен, Мерседес Де Ла Зерда, Прія Раджаратнам, Спенсер Богерт, Патрік Фленеган, Майкл Круз Даль
Кінокомпанія: Studio 8
Жанр: Драма, Пригоди, Сімейний
Країна: США
Тривалість: 01:28:16
MPAA: PG-13
Звук: Дубляж | Line In


Дивитися Фільм Альфа (2018) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно




jjj
  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали

Теги:
Переглядів: 7642 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.9/34

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |