RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли »
Додано фільмів: 155


Сортувати за: Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Дощовий день в Нью-Йорку
Переглядів: 624
18.07.2020

Двоє молодих людей приїжджають на вихідні до Нью-Йорку, де їх зустрічають погана погода і низка пригод.

Назва (оригінал): A Rainy Day in New York

Рік: 2019

Жанр: комедія, мелодрама

Країна: США

Режисер: Вуді Аллен

Актори: Тімоті Шаламе, Ель Фаннінг, Селена Гомес, Джуд Лоу, Дієго Луна, Лів Шрайбер, Анналі Ешфорд, Келлі Рорбах, Ребекка Голл, С'юкі Вотергаус



Аеронавти
Переглядів: 928
18.07.2020

Вчений Джеймс Глейшер і відважний пілот Амелія Рен опиняються в центрі епічної боротьби за виживання, коли намагаються зробити відкриття на повітряній кулі.

Назва (оригінал): The Aeronauts

Рік: 2019

Жанр: біографічний, бойовик, драма, пригодницький

Країна: Велика Британія, США

Режисер: Том Гарпер

Актори: Фелісіті Джонс, Едді Редмейн, Гімеш Патель, Енн Рейд, Тім МакІннерні, Фібі Фокс, Венсан Перес, Ребекка Фронт, Том Кортні



Мандалорець / Мандалоріанець
Переглядів: 1960
18.07.2020

Після падіння Галактичної імперії настає повний безлад – кожна держава намагається скористатись отриманною свободою і встановити нові закони для своїх народів. Але замість очікуванного порядку в країнах починаються шалені заворушення, які змушують звичайних жителів галактики тремтіти від жаху, адже попередні закони не діють, і дедалі більше територій розпочинають війну. Всесвіт стоїть на порозі повного краху, навкруги вирують жорстокі кровопролитні бої.
В цьому безладді головному герою треба продовжувати виконувати складні небезпечні завдання і зберегти насліддя своєї родини. Для Мандалорця настали непрості часи – посеред жорстокого світу, без моралі і честі, молодий чоловік змушений захищати рідкисні обладунки, які дуже важливі для майбутнього. Новий Орден з'явить...



Джексі
Переглядів: 827
17.07.2020

У Філа є серйозна залежність — він не уявляє життя без свого телефону. У нього немає друзів, немає дівчини, а заробляє він тим, що пише різні матеріали про популярну культуру для одного сайту. Але скоро його статус в Facebook зміниться, коли він набуває нову модель телефону з вбудованим помічником Джексі — тренером по життю, віртуальним асистентом і чирлідером. З її допомогою Філ починає жити реальним життям, але чим більше він віддаляється, тим сильніше Джексі намагається утримати Філа, навіть якщо для цього потрібно зіпсувати його життя.

Назва (оригінал): Jexi

Рік: 2019

Жанр: комедія

Країна: США

Режисер: Джон Лукас, Скотт Мур

Актори: Роуз Бірн, Адам Дівайн, Александра Шипп, Джастін Хартлі, Майкл Пенья,Шарлін Йі, Ванда Сайкс, Рон Фанчес, Марчелла Браджіо



Клаус
Переглядів: 670
17.07.2020

«Справжній самовідданий вчинок надихає людей на нові.» Ці слова не втрачають актуальності навіть на далекому засніженому острові.
Хронічний нероба-листоноша Джеспер, намагаючись вирішити свої проблеми, мимоволі починає допомагати старому Клаусу доставляти дітям подарунки. Сам того не відаючи, він започатковує нове свято, яке так люблять діти.

Назва (оригінал): Klaus

Рік: 2019

Жанр: мультфільм, анімація, пригоди, комедія, сімейний

Країна: Іспанія, Велика Британія

Режисер: Сергіо Паблос, Карлос Мартінес Лопес

Актори: Джейсон Шварцман, Джонатан Сіммонс, Рашіда Джонс, Вілл Сассо та інші
 



Ванпанчмен
Переглядів: 1925
17.07.2020

Нова екшн-комедія розповість про Сайтаму, починаючи з його життєвого досвіду і закінчуючи лисою головою та вражаючою статурою. Насправді це історія про супергероя, який шукає гідного суперника, але проблема полягає в тому, що кожного суперника він долає з одного удару. Чи зможе Сайтама знайти достатньо сильного злодія, який зможе прийняти його виклик?

Назва (оригінал): One Punch Man: Wanpanman

Рік: 2019

Жанр: Аніме

Країна: Японія

Режисер: Нацуме Шінґо

Актори: Макото Фурукава, Макс Міттелман, Кайто Ісікава, Зак Агілар, Йосіакі Хасегава, Кайл Геберт, Сьота Ямамото, Марк Дірайсон, Хірокі Гото, Лендон МакДоналд, Канамі Сато, Каеде Юаса, Роббі Деймонд, Кріс Кейсон, Кірк Торнтон, Міяно Мамору

 



Таємниці райських схилів
Переглядів: 720
17.07.2020

За сюжетом головна героїня потрапить в незвичайний пансіонат на тропічному острові, куди батьки відправляють своїх дівчаток на перевиховання. Все тут виглядає ідеально, але незабаром дівчина здогадається, що за уявною ідилією стоїть справжній кошмар.

Назва (оригінал): Paradise Hills

Рік: 2019

Жанр: Трилер, Фантастика, Фентезі

Країна: Іспанія

Режисер: Еліс Веддінґтон

В ролях: Ема Робертс, Даніель МакДональд, Нора Люм, Ейса Ґонсалес, Мілла Йовович, Джеремі Ірвін



Дитя робота
Переглядів: 643
17.07.2020

Світ знищила епідемія. Робот, що сховався в бункері знаходить можливість виростити в безпеці людську дитину. Одного разу зовні до них проривається жінка, яка розповідає дівчинці, що серед людей є ті, що вижили, а роботам довіряти не можна. Але мама-робот не згідна відпустити доньку в світ людей.

Назва (оригінал): I Am Mother

Рік: 2019

Жанр: Трилер, Жахи, Фантастика

Країна: Австралія

Режисер: Ґрант Сп'ютор

В ролях: Роуз Бірн, Клара Руґор, Гілларі Свонк, Люк Хокер, Талія Стурзекер, Джейкоб Нолан



Кімната бажань
Переглядів: 649
17.07.2020

Молода пара Кейт і Метт перебралися з густонаселеного Нью-Йорка в самотній будиночок. Місцеві жителі радо їх зустріли, але попередили про історію будинку – його попередні власники були вбиті. "Будинок на крові" – такі заголовки знайшов Метт у місцевих ЗМІ. Це не вселяє оптимізму, звичайно ж. Але після першого часу проживання нічого дивного не відбулося. Пара дуже сильно мріє про дитину, але дві попередні вагітності Кейт закінчилися викиднями. Вони не збираються здаватися, але надії мало. І все ж їх будинок не такий простий, як здавалося спочатку. Метт знайшов дивну замуровану кімнату. Вона виконує будь-які матеріальні бажання. Пляшка віскі, коштовності, оригінал Ван Гога, мільйон доларів – що завгодно. Коли вони награлися, Кейт вирішила попросити те, чого вон...



Покемон детектив Пікачу
Переглядів: 722
17.07.2020

Коли його батько-детектив зникає при загадкових обставинах, 21-річний Тім Гудмен починає своє розслідування. Його партнером в цій заплутаній справі стає детектив Пікачу: смішний, мудрий і милий суперсищик, який дивує сам себе. З'ясувавши, що Тім є єдиною людиною, яка його розуміє, Пікачу допомагає йому шукати зачіпки на неонових вулицях сучасного мегаполісу Райм-Сіті, де люди і покемони живуть пліч-о-пліч.

Назва (оригінал): Pokémon: Detective Pikachu

Рік: 2019

Жанр: Детектив, Пригоди, Сімейний, Фантастика, Фентезі 

Країна: США, Японія

В ролях: Раян Рейнольдс, Джастіс Сміт, Кетрін Ньютон, Білл Наї, С'юкі Вотерхаус, Кен Ватанабе, Кріс Ґір, Ріта Ора

Режисер: Роб Леттерман


Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |