RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли »
Додано фільмів: 155


Сортувати за: Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Фільм Ножі наголо
Переглядів: 3597
21.01.2020

Харлі Тромбі був всесвітньо відомим автором кримінальних романів, яким захоплювалися мільйони читачів по всьому світу. У книгах письменника описувалися моторошні злочини, що здійснюються з особливою витонченістю. Навряд чи герой картини міг подумати, що одного разу йому і самому доведеться стати жертвою якогось божевільного, захопленого творчістю літератора. На момент смерті Харлі Тромбі було вже 85 років. Новина про смерть письменника стає шоком для всього світу. За розслідування трагедії береться детектив на ім'я Бенуа Блан, що відрізняється винятковою допитливістю і природною чарівністю. За час своєї кар'єри чоловік зумів розгадати безліч загадок і відправити за грати не один десяток найнебезпечніших злочинців. Але навряд чи Бенуа міг подумати, що дуже скоро йому доведеться з...



Фільм 1917
Переглядів: 4046
21.01.2020

Події військово-історичного фільму "1917" відбуваються під час Першої світової війни. У центрі сюжету знаходяться два британських солдата, Скофілд і Блейк, які повинні виконати фактично самогубну місію. У нещадній гонці з часом їм належить перетнути ворожу територію пішки і доставити життєво важливе повідомлення. Якщо солдатам вдасться виконати це надзвичайно складне завдання вчасно, вони не дадуть сотням своїх товаришів з іншого британського підрозділу потрапити в сплановану засідку німців. Крім того, життя брата Блейка також залежить від успіху цієї місії. Тому головним героям необхідно не тільки подолати самих себе, а й обставини, щоб врешті-решт досягти кінцевої мети і доставити важливу інформацію. Передбачити, чим завершиться ця історія рішуче неможливо.

Рік:2019<...



Фільм Подорож хорошого пса
Переглядів: 2151
21.01.2020

Собаки-найдивовижніші і найвірніші істоти на землі. Але, ніхто не знає, що у собак кілька життів, і вони постійно переживають якусь сансару, знову і знову повертаючись в цей світ. Бадді - дуже старий пес, який прожив багато життів, перш ніж знову відшукав свого першого господаря. Але сам Бадді явно не міг припустити, що його чекає чергова важлива місія. Покинувши цей світ в черговий раз, Бадді повертається знову. Але на цей раз наймилішим цуценям, якого називають Моллі.

A Dog's Journey
Рік:2019
Країна:США
Жанр:Комедія, Пригоди, Сімейний, Фентезі
Режисер:Гейл Манкузо
В ролях:Денніс Квейд, Джош Ґад, Бетті Гілпін



Фільм Мистецтво обману
Переглядів: 1494
21.01.2020

Перебуваючи на межі виходу зі сфери злочинного світу, успішний домушник вирішується на останню справу. До цього його підштовхує актриса, яка опинилася без гроша в кишені. Пара готує неймовірне пограбування, яке стане вінцем кар'єри хлопця. Предмети мистецтва приносять непоганий дохід, особливо, якщо їх красти. Айван спеціалізується на таких злочинах, але змушений більшу частину прибутку ділити з кримінальним авторитетом. Такий розклад не влаштовує хлопця, він вирішує відійти від справ. Зустріч з красунею актрисою штовхає хлопця провернути останнє пограбування, найризикованіше і шикарне у своєму житті.

Lying and Stealing
Рік:2019
Країна:США
Жанр:Драма, Комедія, Кримінал
Режисер:Метт Азелтон
В ролях:Емілі Ратаковскі, Тео Джеймс, Фред Меламед, Іво Нанді, Ебон Мосс-Бакрак, Ісая Вітлок мол., Еван Хендлер, Джон Гейтінс, Кіт Пауелл, Фернанда Андраде



Мультсеріал  Загублені?
Переглядів: 1367
12.01.2020

Школярки прокинулися на безлюдному острові і не відразу усвідомили, що потрапили в авіакатастрофу. Цим дівчатам дуже пощастило, адже з усіх пасажирів залишилися лише вони. Про зникнення тих, що вижили в зовнішньому світі ніхто не знає, а тому рятувальників чекати марно. Жодна з дівчат не знає нічого про основи виживання, а це неабияк ускладнює ситуацію. Подружки вирішили об'єднати сили, щоб хоч якось протриматися на цьому небезпечному острівці. Перша проблема виникла через відсутність питної води, а вже пізніше у всіх забурчав живіт. Школярки об'єднали знання і зуміли розвести перше маленьке багаття. Незабаром у них з'явилася питна вода, і виникло питання про будівництво укриття від дощу і вітру.

Вийшов: 2019
Жанр: пригоди, комедія
Тип: ТВ (12 + еп.), 15 хв.
Режисер: Нагаяма Нобуесі



Фільм Ілай
Переглядів: 1316
12.01.2020

Сюжетна лінія цієї картини жахів побудована навколо восьмирічного хлопчика, який страждає від аутоімунного захворювання. Контакт із зовнішнім світом для Ілая смертельний — хлопчик повинен залишатися всередині спеціального очищаючого пристосування і пересуватися по вулиці в скафандрі. Батьки нашого героя не має зайвих грошей, тому вирішується на безкоштовне експериментальне лікування. Сім'я приїжджає до лікаря Хорн, яка обладнала цілий будинок очисними системами і запевняє, що її методика вже допомогла кільком дітям з подібними захворюваннями.

Назва: Eli
Рік виходу: 2019
Актори: Чарлі Шотуелл, Келлі Райллі, Макс Мартіні, Лілі Тейлор, Еді Сінк
Режисер: Кіаран Фой
Країна: США
Жанр: Фільми, Жахи



Фільм Поклик вовка
Переглядів: 1609
12.01.2020

Молодий підводник володіє рідкісним даром розпізнавати кожен звук, який він чує. Від його «Золотого вуха» залежать долі людей, а помилка ставить під загрозу життя всього екіпажу підводного човна. Бажаючи повернути довіру своїх товаришів, він проводить власне розслідування військової провокації, в підсумку якої весь світ опиняється за крок від ядерного апокаліпсису. Щоб запобігти світовій війні, елітній бойовій команді підводного човна необхідно зробити неможливе, адже головний наказ скасування не підлягає.

Назва: Le chant du loup
Дата виходу: 17 січня 2019
Країна: Франція
Режисер: Абель Ланзак
У головних ролях: Франсуа Сивиль, Омар Сі, Матьє Кассовіц, Реда Катеб, Паула Бір, Алексіс Михалик, Жан-Ів Бертело, Деміен Боннар, Pierre Cevaer, Себастьєн Либессар
Жанр: бойовик, драма



Серіал Чорне літо
Переглядів: 1915
12.01.2020

Ніщо не віщувало біди. Людство жило своїм звичайним життям. Але в один чудовий день все круто змінилося. Життя вже не буде колишнім. Вірус забирає мільйони життів. Світовий апокаліпсис вийшов з-під контролю. Число заражених зомбі зростає в геометричній прогресії. Влада мовчить і розводить руками. Люди в паніці. Відтепер кожен рятується як може. Денвер-невелике містечко, що поглинуло хаос, розруха і невідомий вірус. Люди ще до кінця не усвідомили, що епідемія поширюється зі швидкістю світла. Деякі і зовсім продовжують займатися своїми справами. Паніка заволоділа людьми. Перелякані люди прагнуть якнайшвидше покинути місто. Що створює ще більші труднощі. Мародери крадуть їжу і цінні речі. Ніхто не знає, куди бігти і що робити. Все виходить з-під контролю влади.

Рік випуску: Дві тис...



Серіал Олд Скул
Переглядів: 1830
12.01.2020

У престижній академії навчаються юні обдарування, щоб одного разу стати пристойними членами суспільства. Вони стикаються з багатьма труднощами підліткового віку, начебто невпевненості у своїх силах, перших закоханостей і конфліктів з однолітками, здатними стати причиною сильних психологічних комплексів. Але у дітей є незаперечні авторитети: директор закладу Джон Гласко, тренер фізкультури Рік Мелор, викладач англійської мови Чарлі Браун і чарівна випускниця Лейни Льюїс. Всі вони намагаються навчати учнів на вірний шлях, заодно справляючись і власними труднощами, як на роботі, так і в особистому житті.

Альт. назву: навчені
Рік виходу:9 січня 2019
Країна: США
Жанр:комедія
Переклад:TVShows, NewStudio, HDrezka Studio, Jaskier
Час: 30 хв.
Режисер:Д...



Фільм Мій янгол
Переглядів: 1194
12.01.2020

Героїня картини «Ангел мій» — Ліззі. Вона втратила під час пожежі свою молодшу дочку Розу. За сім років мати так і не оговталася від горя. Розум її помутився, жінка стала неадекватною, вона часто приймає заспокійливі пігулки. Ліззі розлучилася з чоловіком і мало приділяє уваги своєму синові Томасу. Одного разу, на дитячому святі жінка зустрічає дуже схожу на загиблу дочку, дівчинку Лолу. Вона прагне познайомиться з її сім'єю ближче, стежить за Лолою, шукає різні приводи для спілкування. Вночі, жінку переслідують жаши. Сім'я Лоли збирається переїжджати в інший район і вони продають будинок. Ліззі каже, що хоче купити його. Насправді їй потрібно проникнути в приміщення і дізнатися більше інформації про дівчинку. Томас зрозумів, що це обман і свариться з матір'...


Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |