RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » 2018

Рома

Постер
Переглядів: 435
Додано: 24.08.2020

Не завжди сімейні цінності відіграють головну роль в житті чоловіка. У фільмі «Рома» у досить забезпеченого доктора четверо дітей. За ними доглядає дружина і служниця. Бідна дівчина з глухого села сильно прив'язалася до хлопців і господині. Вона багато працює, трохи переживає, що в Мексиці зараз така нестабільна і небезпечна ситуація. Жінки часто розмовляють на різні теми.
Господар приїжджає рідко. Він з тієї категорії людей, яким все мало. Ось у нього гроші, велика машина, будинок, навіть коханка, але це не рятує від нудьги. Одного разу Клео дізнається сумну новину. Чоловік покинув свою дружину разом із трьома синами і дочкою. Йдучи, він не просив вибачення. Просто зібрав речі і поїхав у невідомому напрямку. Смуток оселився в колись гучній вітальні, де так любили збиратися домочадці вечорами. Сама Клео завжди мріяла залишити ці місця і відправитися подорожувати. З цієї причини вона так уважно вдивлялася в небо, коли по ньому пролітав літак.
Але і їй не пощастило в житті. Вона зустрічалася з хлопцем, що захоплюється бойовими мистецтвами, сподівалася, що вони одружаться. Але він теж пішов, залишивши її самостійно розбиратися з проблемами. Так служниця і господиня починають свій непростий шлях по вихованню дітей без батька. А на вулицях відбуваються криваві зіткнення поліції і демонстрантів.

Назва (оригінал): Roma

Рік: 2018

Жанр: драма

Країна: Мексика, США

Режисер: Альфонсо Куарон

Актори: Марина Де Тавіра, Марко Граф, Яліца Апарісіо, Даніела Демеса, Діего Кортіна Отрі, Карлос Перальта, Латін Ловер, Енок Леаньо та інші

Категорії: 2018, Драма

Дивитися Рома (2018) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали

Переглядів: 435 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |