RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 30 » Кевін Фейдж назвав дату прем'єри трейлера «Вартових Галактики 2»
20:40
Кевін Фейдж назвав дату прем'єри трейлера «Вартових Галактики 2»
Перший повноцінний трейлер фільму "Вартові Галактики 2" глядачі, найімовірніше, зможуть побачити перед сеансами картини "Доктор Стрендж". Про це розповів в інтерв'ю виданню Collider, глава Marvel Studios Кевін Фейдж.

"Що стосується фільму Джеймса Ганна, його сценарію, то він не тільки забавний, не тільки наповнений активною дією, а й дуже душевний, що в загальному-то було дивно очікувати з урахуванням наявності єнота, що лається і малюка Грута. Просто вражає, що він зміг зробити з цими двома персонажами ", - прокоментував Фейдж.

Нагадаємо, що фільм "Доктор Стрендж" буде випущений в широкий прокат 4 листопада 2016 року. Мабуть, саме в цей час і варто очікувати прем'єру трейлера.



Що стосується "Вартових Галактики 2", то ця картина буде представлена ​​глядачам в травні 2017 року. Головні ролі в ній зіграли Зої Солдана, Він Дізель, Кріс Претт, Елізабет Дебікі, Кріс Салліван, Карен Гіллан, Сильвестр Сталлоне, Бредлі Купер, Дейв Батіста, Курт Рассел і інші актори.

Фільм "Вартові Галактики" став одним з одкровень і головних хітів літнього сезону 2014 року. Його світові касові збори перевищили 773 мільйони доларів, що було воістину феноменальним результатом для проекту з практично не відомими широкому колу глядачів персонажами.
Переглядів: 911 | Додав: Elnino | Теги: трейлер, Marvel, Вартові галактики 2, новини, Дата, Кевін Фейдж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |