RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 30
Додати матеріал

Кевін Фейдж назвав дату прем'єри трейлера «Вартових Галактики 2»

Перший повноцінний трейлер фільму "Вартові Галактики 2" глядачі, найімовірніше, зможуть побачити перед сеансами картини "Доктор Стрендж". Про це розповів в інтерв'ю виданню Collider, глава Marvel Studios Кевін Фейдж.

"Що стосується фільму Джеймса Ганна, його сценарію, то він не тільки забавний, не тільки наповнений активною дією, а й дуже душевний, що в загальному-то було дивно очікувати з урахуванням наявності єнота ... Читати далі »

Переглядів 918 | Коментарів 0 Продовження

Marvel відмовилася від дилогії «Месники 3»

Кіностудія Marvel відмовилася від ідеї зробити проект "Месники 3" дилогією. Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання The Wrap, відтепер сольний фільм "Месники 3" заявлений студією на 4 травня 2018 року, а передбачувана друга серія, яка повинна вийти ще через рік, стала "Безіменним проектом Marvel".

Таким чином, набув подальшого розвитку озвучений раніше братами Руссо план - зняти два абсолютно незалежних о ... Читати далі »

Переглядів 819 | Коментарів 0 Продовження

Трейлер «Трьох іксів» встановив новий рекорд Paramount

Трейлер фільму "Три ікси: Світове панування" подивилися більше 100 мільйонів разів в Facebook і на YouTube всього за тиждень з моменту його релізу. Про це повідомляє видання Comingsoon, уточнюючи, що це новий абсолютний рекорд для студії Paramount Pictures.

Нагадаємо, що сюжет бойовика буде знову будуватися навколо Ксандера Кейджа, любителя екстремальних видів спорту, який перетворився на супершпигуна, який змушений повернутися з добровільн ... Читати далі »

Переглядів 730 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |