RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 28 » Джеффа Джонса підвищили до президента DC Entertainment
18:54
Джеффа Джонса підвищили до президента DC Entertainment
Керівник студії DC Films і автор сценарію багатьох фільмів за мотивами коміксів Джефф Джонс зробив ривок по кар'єрних сходах і очолив приналежну Warner Bros. компанію DC Entertainment. Як повідомляє видання BleedingCool саме в такій якості він був представлений учасникам фестивалю Comic-c0n 2016.

При цьому він продовжить займати пост головного креативного директора компанії, тобто фактично контролювати все виробництво фільмів та телепроектів за мотивами коміксів DC. Джонс буде підпорядковуватися безпосередньо главі департаменту інтерактивних розваг Warner Bros. Діані Нельсон.



Нагадаємо, що після фіаско фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", який не виправдав фінансові очікування керівництва Warner Bros., і розгромленого критиками, в компанії почалися серйозні структурні і кадрові реформи. В результаті виробництво кінофільмів стало більш централізованим, а постановники втратили значну частку колишньої незалежності від керівництва студії.

Нагадаємо, що, незважаючи на значний старт, фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", заробив в світовому прокаті значно менше, ніж планувало керівництво Warner Bros. - Трохи більше 850 мільйонів доларів.
Переглядів: 696 | Додав: Elnino | Теги: DC Entertainment, кіно, новини, Джефф Джонс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |