RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 28
Додати матеріал

Джон Малкович зіграє в драмі про торгівлю марихуаною

Популярний голлівудський актор Джон Малкович ( "Ред") зніметься в драмі про марихуану "Humboldt" студії Sony Pictures TV, курирувати яку будуть продюсери " ... Читати далі »

Переглядів 721 | Коментарів 0 Продовження

Walt Disney перезапустить «Ракетника» з чорношкірою головною героїнею

Компанія Walt Disney Studios має намір перезапустити популярну в минулому фантастичну франшизу "Ракетник". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter. в новому фільмі, який стане не прямим продовженням однойменної стрічки 1991 року, обладунки ракетників приміряє на себе чорношкіра героїня.

Стверджується, що вона стане новим ракетником після того, як попередній пропав безвісти в сутичці з нацистами. Їй доведеться протистояти зловісном ... Читати далі »

Переглядів 1480 | Коментарів 0 Продовження

Джеффа Джонса підвищили до президента DC Entertainment

Керівник студії DC Films і автор сценарію багатьох фільмів за мотивами коміксів Джефф Джонс зробив ривок по кар'єрних сходах і очолив приналежну Warner Bros. компанію DC Entertainment. Як повідомляє видання BleedingCool саме в такій якості він був представлений учасникам фестивалю Comic-c0n 2016.

При цьому він продовжить займати пост головного креативного директора компанії, тобто фактично контролювати все виробництво фільмів та телепроектів ... Читати далі »

Переглядів 694 | Коментарів 0 Продовження

МакКензі Фой зіграє в новому «Лускунчику»

Юна актриса МакКензі Фой, знайома глядачам по дилогії "Сутінки. Сага. Світанок" і "Інтерстеллар", зіграє гол ... Читати далі »

Переглядів 957 | Коментарів 0 Продовження

Legendary має намір екранізувати гру «Life Is Strange»

Кіностудія Legendary придбала права на екранізацію культової гри "Life is Strange", яку випустила компанія Square Enix. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter. Проект буде реалізований у співпраці з незалежною студією dj2 Entertainment.

Нагадаємо, що гра, яка складається з декількох епізодів була випущена в 2015 році. У центрі її сюжету студентка Макс Колфілд, яка виявляє у себе здатність керувати часо ... Читати далі »

Переглядів 850 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |