RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 21 » Дуейн Джонсон розробляє спортивну драму «Muscle Beach»
20:29
Дуейн Джонсон розробляє спортивну драму «Muscle Beach»
Актор і продюсер Дуейн Джонсон розробляє "Muscle Beach" з каналом USA Network. Про це Джонсон повідомив у своєму акаунті в Instagram.

Дія в "Muscle Beach" відбувається в 80-ті в легендарному залі для бодібілдерів на Веніс-Біч, де мальовнича компанія загублених душ качає прес і прагне до "американської мрії", чого б це не коштувало. У серіалі буде показано божевілля на грунті фітнесу, яке захопило суспільство за часів правління Рональда Рейгана, і численні спокуси Лос-Анджелеса як неодмінний атрибут погоні за мрією.



Джонсон розділить обов'язки виконавчого продюсера з партнером Бо Флінном ( «Розлом Сан-Андреас"). Джеремайя Фрідман і Нік Палмер напишуть сценарій.

"Мені, як дитині, що росла в 80-ті, цікаво продюсувати серіал, який достовірно зобразить наше спортивне співтовариство, згадає про той легендарний час, коли бодібілдинг був на піку популярності, а також покаже унікальний культурний феномен 80-х - Веніс-Біч, - зокрема написав Джонсон. - 80-ті були божевільним часом на Веніс-біч для багатьох. божевільним часом ".
Для Джонсона "Muscle Beach" стане черговим проектом на телебаченні. Актор знімається і є виконавчим продюсером комедії "Гравці" на HBO, а також об'єднався з Fox для розробки шоу "Boost Unit".

Декількома днями раніше студія CBS Television Studios оголосила про початок роботи над драмою про бодібілдинг за участю Арнольда Шварценеггера "Pump".
Переглядів: 665 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Дуейн Джонсон, Muscle Beach, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |