RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 21
Додати матеріал

Дуейн Джонсон розробляє спортивну драму «Muscle Beach»

Актор і продюсер Дуейн Джонсон розробляє "Muscle Beach" з каналом USA Network. Про це Джонсон повідомив у своєму акаунті в Instagram.

Дія в "Muscle Beach" відбувається в 80-ті в легендарному залі для бодібілдерів на Веніс-Біч, де мальовнича компанія загублених душ качає прес і прагне до "американської мрії", чого б це не коштувало. У серіалі буде показано божевілля на грунті фітнесу, яке захопило суспільство&nb ... Читати далі »

Переглядів 664 | Коментарів 0 Продовження

«Шрек 5» запланований на 2019 рік

Першими проектами студії DreamWorks Animation після продажу її компанії NBCUniversal стане п'ята частина анімаційного фільму "Шрек" і якийсь мультфільм під назвою "Тіні", творцями якого заявлені Едгар Райт і Девід Уолліамс. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Очікується, що "Шрек 5" буде представлений глядачам не раніше 2019 року. Ніяких офіційних коментарів з цього приводу ... Читати далі »

Переглядів 741 | Коментарів 0 Продовження

«Чорні вітрила» завершаться четвертим сезоном

Кабельний канал Starz оголосив про те, що четвертий сезон серіалу "Чорні вітрила" буде заключним. Приквел до піратської драмі "Острів скарбів" повернеться з десятьма епізодами в 2017 році. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"Рідкісний п ... Читати далі »

Переглядів 644 | Коментарів 0 Продовження

Lionsgate відмовилася від прокату фінальної частини «Дивергента»

Кіностудія Lionsgate відмовилася від своїх планів завершити серію "Дивергент" на великому екрані. Як стверджує з посиланням на свої джерела видання Variety, фільм "Дивергент, глава 4» не буде випущений в театральний прокат, а стане телевізійним проектом.

Передбачається, що він дасть старт серіалу, дія якого відбуватиметься в тому ж самому всесвіті. У створенні останнього студія задіє новий акторський склад. На моме ... Читати далі »

Переглядів 592 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |