RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 26
Додати матеріал

Бен Аффлек розповів про роботу над сольним фільмом про «Бетмена»

Сольний фільм про Бетмена знаходиться поки на самих ранніх стадіях підготовки, і його подальша доля зовсім не визначена. Про це свідчать коментарі режисера і виконавця головної ролі Бена Аффлека в інтерв'ю виданню IGN.

"Зараз я, як би це сказати, в режимі" постарайся зробити це якомога краще ". Адже це не той фільм, з яким можна собі дозволити тихий провал. Я повинен бути впевнений, що у мене є щось дійсно варте уваги, перш , ніж м ... Читати далі »

Переглядів 685 | Коментарів 0 Продовження

Шон Леві екранізує гру «Uncharted»

Кіностудія Sony Pictures вирішила реанімувати екранізацію популярної серії ігор, об'єднаних назвою "Uncharted". Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання The Hollywood Reporter, новим постановником фільму з робочою назвою "Незвідане: Удача Дрейка" призначений творець "Ночі в музеї ... Читати далі »

Переглядів 736 | Коментарів 0 Продовження

Netflix продовжив історичну драму «Кордон» на другий сезон

Потоковий сервіс Netflix продовжив серіал "Frontier" ( "Кордон") за участю Джейсона Момоа на другий сезон, не чекаючи дебюту шестисерійної драми, який відбудеться в листопаді 2016 року. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Серіал виробництва Discovery Canada стане першою оригінальною сценарною драмою каналу і вийде в Канаді в неділю, 6 листопада 2016 року. Прем'єра на Netflix відбудеться в 2017 році ... Читати далі »

Переглядів 695 | Коментарів 0 Продовження

Майкл Фассбендер уточнив назву нового Чужого

У фільмі "Чужий: Заповіт", який стане продовженням фантастичної стрічки "Прометей", з'явиться новий тип інопланетних монстрів. Як повідомляє видання BloodyDisgusting, про це розповів в інтерв'ю радіо ВВС виконавець ролі андроїда Девіда Майкл Фассбендер.

За сл ... Читати далі »

Переглядів 702 | Коментарів 0 Продовження

Сьомий сезон «Ходячих мерців» стартував з другим кращим результатом

Незважаючи на драматичні події, показані в першому епізоді сьомого сезону "Ходячих мерців", серіалу, а також каналу AMC є що святкувати. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, прем'єру сезону в неділю ввечері, 24 жовтня 2016 року, подивилося 17 мільйонів чоловік. Ці показник ... Читати далі »

Переглядів 771 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |