RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 26 » Сьомий сезон «Ходячих мерців» стартував з другим кращим результатом
11:55
Сьомий сезон «Ходячих мерців» стартував з другим кращим результатом
Незважаючи на драматичні події, показані в першому епізоді сьомого сезону "Ходячих мерців", серіалу, а також каналу AMC є що святкувати. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, прем'єру сезону в неділю ввечері, 24 жовтня 2016 року, подивилося 17 мільйонів чоловік. Ці показники зовсім небагато поступаються рекордним, коли в 2014 році 17,2 мільйона чоловік зацікавила прем'єра п'ятого сезону.

За даними Nielsen, демографічний рейтинг серіалу, який вже продовженого на восьмий сезон, склав 8,4 серед аудиторії дорослих від 18 до 49 років. Це більш ніж в два рази перевищує аналогічні показники будь-якого сценарного серіалу в поточному телевізійному сезоні. Що стосується демо-рейтингу, то в "Ходячих мерцях" рекорд також належить прем'єрі п'ятого сезону - 8,7.



Інтерес до першого епізоду сьомого сезону був, безумовно, викликаний інтригою, якою завершився шостий сезон зомбі-драми: кого з ключових персонажів серіалу вб'є новий лиходій Ніган (Джеффрі Дін Морган).

Що стосується рейтингів в порівнянні з шостим сезоном, то вони збільшилися на 16 відсотків в порівнянні з прем'єрою в минулому жовтні і на 20 відсотків у порівнянні з фіналом. Також варто відзначити, що прем'єра сьомого сезону стала найпопулярнішою у глядачів від 25 до 54 років і має рейтинг 8,7.
Переглядів: 780 | Додав: Elnino | Теги: ходячі мерці, глядачі, AMC, рейтинг, новини, 7 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |