RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 26 » Netflix продовжив історичну драму «Кордон» на другий сезон
12:06
Netflix продовжив історичну драму «Кордон» на другий сезон
Потоковий сервіс Netflix продовжив серіал "Frontier" ( "Кордон") за участю Джейсона Момоа на другий сезон, не чекаючи дебюту шестисерійної драми, який відбудеться в листопаді 2016 року. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Серіал виробництва Discovery Canada стане першою оригінальною сценарною драмою каналу і вийде в Канаді в неділю, 6 листопада 2016 року. Прем'єра на Netflix відбудеться в 2017 році.

У серіалі про торгівлю хутром в кінці вісімнадцятого століття події розгортаються в світі, де ділові переговори часто вирішуються за допомогою зброї. Історія буде розказана з кількох точок зору. "Frontier" досліджує питання відносин між тубільними племенами і європейцями, які нерідко призводили до кривавих конфліктів.
Момоа, який повернеться в другому сезоні, зіграє



Деклана Харпа, амбітного, самовпевненого і привабливого чоловіка неприборканої вдачі з репутацією пропаленого торговця, яким рухають хіть і жага помсти. У серіалі також зайняті Лендон Лібуарон, Алан Армстронг, Аллан Хоук, Джессіка Матті, Шон Дойл і Зої Бойл.

"Коли ми побачили як оживає створений зусиллями акторів і всієї команди наш кінематографічний серіал, ми зрозуміли, що нам вдалося створити унікальний світ, і історія потребує того, щоб її продовжили розповідати у другому сезоні", - зокрема сказав у своїй заяві віце-президент Discovery Canada Кен Макдональд.
Переглядів: 703 | Додав: Elnino | Теги: Джейсон Момоа, серіал, 2 сезон, Кордон, Frontier, Netflix | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |