RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 20
Додати матеріал

Джоді Фостер зніме епізод «Чорного дзеркала»

Джоді Фостер, яка працювала в якості постановника в популярних серіалах Netflix "Картковий будиночок" і "Помаранчевий - хіт с ... Читати далі »

Переглядів 721 | Коментарів 0 Продовження

Він Дізель передбачає премію "Оскар" восьмому «Форсажу»

Пригодницький бойовик "Форсаж 8" і його режисер Ф. Гері Грей зможуть претендувати на найвищі професійні нагороди, в тому числі, премію Американської Кіноакадемії. Як повідомляє видання The Wrap, таку думку висловив в програмі Entertainment Tonight виконавець головної ролі і один з продюсерів проекту Він Дізель.

"Можливо, це здасться комусь дивним, але він (Ф. Гері Грей) дійсно збирається домогтися справедливості .... Адже він повинен б ... Читати далі »

Переглядів 638 | Коментарів 0 Продовження

Warner Bros. має намір зняти новий фільм про Віллі Вонку

Кіностудія Warner Bros., яка перебуває в пошуках нової багатосерійної франшизи, придбала у фонду Roald Dahl Estate, який курирує спадщиною знаменитого письменника Роальда Даля, права на зйомки фільму про Віллі Вонку, героя казки "Чарлі і шоколадна фабрика". Про це з посилання ... Читати далі »

Переглядів 707 | Коментарів 0 Продовження

Колін Ферт зіграє в продовженні «Мері Поппінс»

В акторському складі фільму "Мері Поппінс", який, як вважається, стане продовженням знаменитої голлівудської стрічки 1964 року народження, відбулося чергове поповнення. Як повідомляє видання Variety, до нього приєднався популярний британський актор Колін Ферт.

Стверджується, що йому дісталася роль Вільяма Везеролла Вілкінса, який в оригінальній картині був згаданий в одній з пісень як президент банку Fidelity Fiduciary. Ім'я цього персо ... Читати далі »

Переглядів 667 | Коментарів 0 Продовження

Крістофер Ллойд знову здійснить подорож у часі

Виконавець ролі Дока Брауна Крістофер Ллойд готовий знову здійснити подорож у часі. Як повідомляє видання Entertainment Weekly, зірка франшизи "Назад в майбутнє" з'явиться з гостьовою роллю в третьому сезоні науково-фантастичного серіалу " ... Читати далі »

Переглядів 655 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |