RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Колін Ферт зіграє в продовженні «Мері Поппінс»
12:32
Колін Ферт зіграє в продовженні «Мері Поппінс»
В акторському складі фільму "Мері Поппінс", який, як вважається, стане продовженням знаменитої голлівудської стрічки 1964 року народження, відбулося чергове поповнення. Як повідомляє видання Variety, до нього приєднався популярний британський актор Колін Ферт.

Стверджується, що йому дісталася роль Вільяма Везеролла Вілкінса, який в оригінальній картині був згаданий в одній з пісень як президент банку Fidelity Fiduciary. Ім'я цього персонажа також фігурує в третьому творі Памели Треверс під назвою "Мері Поппінс відчиняє двері", але лише як колишнього власника книги.



Нагадаємо, що раніше у фільмі погодилися зіграти Меріл Стріп і Емілі Блант, останній дісталася роль самої Мері Поппінс. Режисером продовження призначений Роб Маршалл, який раніше вже співпрацював з компанією Walt Disney, знявши для неї такі картини, як "Пірати Карибського моря 4: На дивних берегах" і музичну казку "Чим далі в ліс ...". Сюжет фільму на момент написання даної замітки не уточнювався. "Мері Поппінс" буде випущена в широкий прокат в Різдво 2018 року.

Фільм 1964 року був номінований на 13 премій Американської Кіноакадемії, і отримав п'ять нагород, завоюваши статус класики в своєму жанрі. Історія цієї екранізації викладена в стрічці "Врятувати містера Бенкса".
Переглядів: 673 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Мері Поппінс, Вільям Везеролл Вілкінс, новини, Колін Ферт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |