RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Джоді Фостер зніме епізод «Чорного дзеркала»
20:44
Джоді Фостер зніме епізод «Чорного дзеркала»
Джоді Фостер, яка працювала в якості постановника в популярних серіалах Netflix "Картковий будиночок" і "Помаранчевий - хіт сезону", відновить співпрацю з потоковим сервісом. Як повідомляє видання Deadline, Фостер зніме один з епізодів четвертого сезону науково-фантастичної антології "Чорне дзеркало", головну роль в якому зіграє Розмарі ДеУітт ( "Ла-Ла Ленд"). Виробництво четвертого сезону почнеться пізніше в поточному році, а прем'єра запланована на 2017.

Netflix замовив виробництво дванадцяти епізодів компанії House of Tomorrow в 2015 році. Творець драми Чарлі Брукер і Аннабель Джонс продовжать виконувати обов'язки виконавчих продюсерів в серіалі в третьому і четвертому сезонах, що складаються з шести серій кожен. Нагадаємо, що передплатники Netflix по всьому світу зможуть оцінити третій сезон вже 21 жовтня поточного року.



"Чорне дзеркало" досліджує проблему нашого колективного занепокоєння, викликаного реаліями сучасного світу, а кожен епізод розповідає історію, пов'язану з техно-параноєю наших днів. Без сумніву, технології змінили всі аспекти наших життів: в кожному будинку, на кожному столі, в кожній долоні - плазмовий екран - чорне дзеркало, відображення нашого існування в 21-м столітті. Серіал є номінантом і лауреатом престижних телевізійних премій - "Еммі", Peabody Award і Bafta.
Переглядів: 726 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Чорне дзеркало, 4 сезон, Netflix, Джоді Фостер, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |