RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 25
Додати матеріал

Про Брітні Спірс знімуть фільм

За кілька днів до релізу нового альбому Брітні Спірс "Glory" канал Lifetime замовив виробництво телевізійного байопіку, присвяченого співачці. Наташа Бассетт ( "Аве, Цезар!") Затверджена на головну роль в двогодинному телепроекті, який описується Lifetime як "правдива хвилююча історія про сход ... Читати далі »

Переглядів 752 | Коментарів 0 Продовження

Walt Disney зайняла велику частину американського кіноринку

Успішний прокат кінопроектів вироблених усіма підрозділами компанії Walt Disney дозволив останній зайняти більшу частину американського кіноринку. Як повідомляє видання The Wrap, до 21 серпня 2016 року частка Walt Disney досягла рекордних значень - 26,9 відсотка.

За межами Північної Америки справи у компанії йдуть ще краще. Понад мільярд доларів заробив у міжнародному прокаті фільм " ... Читати далі »

Переглядів 659 | Коментарів 0 Продовження

Крістофу Вальцу запропонована роль доктора Ідо в «Бойовому ангелі»

В акторському складі фільму "Бойовий ангел", заснованого на популярній японській манзі, може статися значне поповнення. Як повідомляє видання The Wrap, переговори про участь в проекті веде німецький актор Крістоф Вальц.

Якщо вони завершаться успішно, то йому належить зіграти одну з ключових ролей - доктора Дайсона Ідо, який виявив дівчину-кіборга. Нагадаємо, що дія першоджерела відбувається в 26-му столітті. Після глобальної катастрофи світ ... Читати далі »

Переглядів 722 | Коментарів 0 Продовження

Конфлікт Віна Дізеля і Дуейна Джонсона може вирішитися на рингу

Конфлікт Віна Дізеля і Дуейна Джонсона на знімальному майданчику фільму "Форсаж 8" може бути частиною масштабної промо-кампанії, фіналом якої стане поєдинок двох акторів в рамках шоу WrestleMania 33 федерації професійного рестлінга WWE. Про це з посиланням на свої джерела в знімальній групі повідомляє видання Life and Style.

Анонімні інформатори не заперечують наявність реальних суперечностей між акторами під час роботи над фільмом. Однак г ... Читати далі »

Переглядів 640 | Коментарів 0 Продовження

Даг Лайман екранізує «Темну лігу справедливості» для Warner Bros.

Даг Лайман зніме для студії Warner Bros. фільм за мотивами серії коміксів "Dark Universe", відомих також як "Темна Ліга справедливості". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Variety. Представники самої студії поки не коментують цю інформацію.

Відзначимо, що Warner Bros. намагалася екранізувати "Темну лігу" протягом багатьох років. Якийсь час постановником повнометражного фільму значився Гільєрмо Дель То ... Читати далі »

Переглядів 735 | Коментарів 0 Продовження

Фільм «Гамбіт» знову позбувся режисера

Багатостраждальний фільм студії 20th Century Fox "Гамбіт" знову втратив постановника. Як повідомляє з посиланням на свої джерела в студії видання The Hollywood Reporter проект покинув Даг Лайман. Причина звільнення режисера, контракт якого був підписаний ще в жовтні 2015 року, не уточнюється, стверджується лише, що "сторони розійшлися за взаємною згодою".

20th Century Fox приступила до пошуку нового режисера і все ще сподівається, ... Читати далі »

Переглядів 702 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |