RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 25 » Walt Disney зайняла велику частину американського кіноринку
23:21
Walt Disney зайняла велику частину американського кіноринку
Успішний прокат кінопроектів вироблених усіма підрозділами компанії Walt Disney дозволив останній зайняти більшу частину американського кіноринку. Як повідомляє видання The Wrap, до 21 серпня 2016 року частка Walt Disney досягла рекордних значень - 26,9 відсотка.

За межами Північної Америки справи у компанії йдуть ще краще. Понад мільярд доларів заробив у міжнародному прокаті фільм "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили", близько 700 мільйонів - анімаційний фільм "Зоотрополіс". Останній став найуспішнішим мультфільмом в історії Китаю, зібравши в цій країні 235 мільйонів доларів.

В цілому ж в 2016 році під брендом Walt Disney було випущено чотири проекти, які заробили в домашньому прокаті більше 340 мільйонів доларів. Найуспішнішим із них виявився мультфільм "У пошуках Дорі", що зібрав в Північній Америці майже 500 мільйонів доларів.



Настільки значного результату Walt Disney вдалося домогтися, незважаючи не кілька провалів. Так, фільм "Аліса в Задзеркаллі", виробництво якого оцінювалося в 170 мільйонів доларів, заробив всього 77 мільйонів в домашньому прокаті і близько 300 в світовому.

Така ж доля спіткала і казку "Великий дружній велетень", що зібрала лише 140 мільйонів доларів при порівнянному бюджеті.
Переглядів: 661 | Додав: Elnino | Теги: кіноринок, США, Зоотрополіс, новини, касові збори, walt disney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |