RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 25 » Даг Лайман екранізує «Темну лігу справедливості» для Warner Bros.
08:33
Даг Лайман екранізує «Темну лігу справедливості» для Warner Bros.
Даг Лайман зніме для студії Warner Bros. фільм за мотивами серії коміксів "Dark Universe", відомих також як "Темна Ліга справедливості". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Variety. Представники самої студії поки не коментують цю інформацію.

Відзначимо, що Warner Bros. намагалася екранізувати "Темну лігу" протягом багатьох років. Якийсь час постановником повнометражного фільму значився Гільєрмо Дель Торо, проте в підсумку він відмовився від участі в проекті через тривалий етап підготовки та інших зобов'язань.



Темна Ліга справедливості дебютувала в коміксах DC в 2011 році. Її творцями були Джон Костянтин, Мрець, Шейді і Мадам Ксанаду. Надалі склад команди змінювався, але завдання залишалися незмінними - битви з лиходіями, з яким не вдалося впоратися учасникам оригінальної Ліги справедливості.

У минулому окремі учасники Темної ліги ставали героями повнометражних фільмів або серіалів, але разом вони не з'являлися на екранах ніколи

Нагадаємо також, що Даг Лайман підписав контракт зі студією Warner Bros. після того як відмовився від місця постановника картини "Гамбіт", яку збиралася знімати студія FOX. Терміни робіт над "Темною лігою" поки не уточнюються.
Переглядів: 738 | Додав: Elnino | Теги: Темна ліга справедливості, DC, Warner Bros., даг лайман, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |