RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 11
Додати матеріал

Universal запропонувала ремейк «Обличчя зі шрамом» Антуану Фукуа

Кіностудія Universal Pictures підібрала чергового постановника для нової версії кримінальної драми "Обличчя зі шрамом". Як повідомляє видання Deadline, цю посаду запропоновано Антуану Фукуа, творцеві таких відомих фільмів, як " ... Читати далі »

Переглядів 641 | Коментарів 0 Продовження

Джейсону Момоа запропонована головна роль в ремейку «Ворона»

Кіностудія Relativity прийняла вельми незвичайне кадрове рішення для зйомок ремейка фантастичного фільму "Ворон". Як стверджує з посиланням на свої джерела видання Mashable, головна роль запропонована зірці серіалу "Гра престолів" і виконавцю ролі Аквамена в екранізаціях коміксі ... Читати далі »

Переглядів 725 | Коментарів 0 Продовження

У шостому сезоні «Батьківщини» з'являться нові ключові персонажі

"Батьківщина" каналу Showtime продовжує укомплектовувати акторський склад майбутнього шостого сезону. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, у наступному сезоні, місцем дії якого знову стануть США в розпал президентських виборів, ролі отримали два актор ... Читати далі »

Переглядів 746 | Коментарів 0 Продовження

Бред Пітт має намір залучити Девіда Фінчера до роботи над «Всесвітньої війни Z 2»

Бред Пітт сподівається залучити до роботи над фільмом "Всесвітня війна Z 2" свого колегу по трилеру "Сім" Девіда Фінчера. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Variety. Стверджується, що переговори, в яких, крім Пітта, виконуючого також і продюсерські функції, беруть участь представники студій Paramount і Skydance, знаходяться в повному розпалі.

Відзначимо, що в разі згоди Фінчера, це буде його четвертий спільний ... Читати далі »

Переглядів 845 | Коментарів 0 Продовження

Дженніфер Лопез зіграє наркобаронессу

Зірка серіалу NBC "Відтінки синього" Дженніфер Лопез зіграє головну роль в телефільмі HBO, який ще не отримав назву, про колумбійську наркобаронессу Грісельду Бланко. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, Лопез також виступить виконавчим продюсером проекту.

Фільм, я ... Читати далі »

Переглядів 742 | Коментарів 0 Продовження

Він Дізель і Дуейн Джонсон не змогли помиритися

Виконавці ключових ролей в пригодницькому бойовику "Форсаж 8" Він Дізель і Дуейн Джонсон так і не змогли залагодити всі свої суперечності. Про це з посиланням на свої джерела на знімальному майданчику повідомляє видання TMZ.

"Він закінчив працювати близько години ночі, і буквально відразу після того як режисер скомандував:" Знято! ", Зібрав усіх на майданчику і сказав, що йде. Прощаючись, він сказав:" Татусь залишає ... Читати далі »

Переглядів 800 | Коментарів 0 Продовження

У фільму «Загін самогубців» було сім версій

У фільму "Загін самогубців", заснованого на серії популярних коміксів, було шість або сім різних версій. Про це розповів в інтерв'ю виданню Empire режисер картини Девід Ейер.

"Згідно з першим сценарієм, дія починалася в Белі Рів, і глядачам пропонувалися передісторії всіх персо ... Читати далі »

Переглядів 744 | Коментарів 0 Продовження

Девід Духовни натякнув на швидке повернення «Секретних матеріалів»

Девід Духовни на своїй сторінці в Twitter натякнув на повернення "Секретних матеріалів" в недалекому майбутньому на каналі Fox.
Духовни привітав свою колегу по серіалу Джилліан Андерсон з днем ​​народження, написавши: "З днем ​​народження, Джилліан. Якщо поб ... Читати далі »

Переглядів 735 | Коментарів 0 Продовження

«Мисливці на привидів» принесуть Sony 70 мільйонів доларів збитку

Фантастичний фільм "Мисливці на привидів" принесе Sony Pictures збитки в розмірі 70 мільйонів доларів або навіть більше. Про це з посиланням на свої джерела в студії повідомляє видання The Hollywood Reporter. У зв'язку з провалом картини в світовому прокаті, (на момент написання даної замітк ... Читати далі »

Переглядів 645 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |