RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 11 » Девід Духовни натякнув на швидке повернення «Секретних матеріалів»
10:34
Девід Духовни натякнув на швидке повернення «Секретних матеріалів»
Девід Духовни на своїй сторінці в Twitter натякнув на повернення "Секретних матеріалів" в недалекому майбутньому на каналі Fox.
Духовни привітав свою колегу по серіалу Джилліан Андерсон з днем ​​народження, написавши: "З днем ​​народження, Джилліан. Якщо побачиш Дану, передай їй, що на Fox кажуть, що вона, можливо, захоче начистити свій старий значок незабаром".

Це сталося через день після того, як керівники каналу Дана Уолден і Девід Медден на літній зустрічі Асоціації телевізійних критиків оголосили про те, що ведуться "серйозні розмови" про повернення "Секретних матеріалів". Так, президент Fox TV Studios Медден сказав про переговори з "трьома провідними акторами", а генеральний директор Fox Broadcasting Уолден зазначила, що в разі, якщо "Секретні матеріали" повернуться, вона б хотіла, щоб епізодів було більше, ніж в першому сезоні перезапуску . "Ми ведемо неофіційні переговори про те, що епізодів могло б бути більше. Я, звичайно, не кажу про традиційний повний сезон, але я була б рада, якби у нас вийшло зняти 8-10 серій", - зокрема сказала Уолден.



Говорячи про перезапуск культового серіалу, Уолден пояснила ситуацію з шістьма епізодами: "Причиною такого короткого сезону став конфлікт робочих графіків Девіда, Джилліан та Кріса. Джилліан живе у Великобританії, Девід - в Нью-Йорку і Каліфорнії, а шоу знімалося в Ванкувері. Кріс живе на півночі. Так що поки ми намагаємося обчислити час, коли вони всі одночасно зможуть бути в Ванкувері ".
Переглядів: 729 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Девід Духовни, Секретні матеріали, 11 сезон, Fox, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |